AKTUELNO

Tenzija raste!

Nakon što je u Beloj kući održana dodela budžeta ovonedeljnog vođe Jovane Tomić Matore, zadrugari su dobili priliku da komentarišu. A na redu je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, razočarala sam se jer smatram da zaslužujem veliki budžet, i ja sedim i razmišljam kome bih dala veliki i sada Karić kada je doša dala si njemu, a meni nisi a ja bih tebi dala! Kada je bilo ko je nezahvalan, ja bih stavila sebe, a ti si neko ko je u svakom trenutku zastupao za mene i da nije vas ja bih poludela, a ja se nadam da ću opet voleti kao tada. Planirala sam veliki budžet, i razočarana sam i ti bi od mene dobila i vas je šestoro je tu koje volim. Mislim da si bila super i brutalno iskrena, i ti nisi zlopamtilo i da si se vodila srcem - rekla je Tara.
Ja sam sa tibom imala odnos kao sa sestrom, a ti si se odvojila sama i ja ne osećam da ti želiš bliži kontakt - rekla je Matora.
Ja molim Sinišu da mi ne šalje ništa za rođendan, jer ne želim neko da jede i pije pa posle da me psuje - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

A kod drugih možeš da jedeš - dobacio je Čorba.
Niko da mi ništa ne traži, samo to da dodam - rekla je Tara.
Ja bih da se osvrnem an Mariju, i ti je okej za rođendan ali ta Marija popije po četiri piva i podriguje kao mladi vepar. Marija je komenatrisala Matoru i isprozivala je sve njih, i ona gleda međuljudske odnose i ona nema osećanja i ne može ništa da prepozna! E ovako, ja neću da kažem šta mislim o Matoroj, ja volim male budžete i ja sam dobio mali - rekao je Čorba.
Što se tiče budžeta meni nije problem, i ja nemam problem sa tim i jako sam zadovoljan i ja uvek dobijem veliki jer kako poseješ, tako i imaš! mislim da je Sanji trebala da da prvoj budžet jer znam koliko ti je ona bitna, a za Rialdu mislim da niej bila fer i to joj zameram i ne kažem da je ona loš čovek, ali mislim da vi nemate prijateljstvo na ovom nivou da je stavljaš u isti koš sa nekima - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga