AKTUELNO

Nisu ovo očekivali!

Upravo je u Beloj kući počela Igra istine. Veliki šef je posalo pismo i najavio da prvo pitanje treba da postavi Nataša Radan.

Zanimam me u kakvom si odnosu sa Matorom jer ni sa njom ni sa tobom ne pričam od tada, i da li misliš da je uredu da kao njen prijatelj da je nazivaš psihopatom, i da je kritikuješ u odnosu za koji si našla opravdanje - glasilo je pitanje za Sandru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam je nazvala psihopatom, ja sam onda kada je ona imala emotivni krah bila tu za nju. Ona je svaku situaciju u kući navijala na svoju vodenicu i na svoj problem. Vi ljudi ne znate ništa o meni, ja sam bila tužna a meni je samo Rialda prišla, a ja sam tebe tešila - govorila je Sandra Matoroj.
Ma ti sada praviš žrtvu od sebe . Vi mene zaje*avate, i hvalite se kako ste bili tu za mene- vukala je Matora.
Ona se tresla, ja sam bila njena podrška, ja sam nju razumela, a onda me je kanalila i rekla da sam ja bila ovaka i onakva prema njoj. Pa mi je nabijala na nos da sam bila oštra. Ti si se brecala i govorila da Sanju ne voliš. Ne se*i ovde više, ti ne želiš da saslušaš. Nisi videla da nisam ušla u depresiju, a ja sam njoj stalno govorila stani i ne divljaj - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo više priajtelji, neću da se družim sa tobom - vikala je Matora i izašla iz Bele kuće.
Ona je ovde pravila od sebe psihoptu, a govori da je ne voli. Ja sam joj sve to govorila, ja nisam Sanji veća podrška nego Matoroj. Uzasno je sve što su radile i jedna i druga. Ja sam razumela i opravdavala svako njeno skakanje, i branila je pogorovo kada su joj usne poplavele. Matora je ispadala psihopata jer je stalno okretala sve priče na svoju priču Ja sam se kidala zajedno sa njom, ona ne reaguje na ljude ako skaču pored nje. Ja više volim Jovanu nego Sanju, koju sam nazivala folirantom. Ja sam sve razumela ali htela sam da se borim, da se ona ne kida toliko, meni je bilo žao što se ona nervirala, i sada mi se plače. Možda to nije bio njen način, i sve sam razumela. Ja sam nju pokušavala da zaustavim da svaku temu poredi sa njom i Sanjom - rekla je Sandra.
Njoj je više stalo do tebe, nego do men. Ona je meni svašta rekla - govorila je Sanja Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se prijateljstva završavaju zbog flaše vode, zbog glupih komentara - govorila je Sandra,
Ma nema potrebe da kometarišeš išta - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga