AKTUELNO

Glavna tema večeras!

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Ermine Pašović i Vladimira Tomovića. Nakon duge rasprave za crnim stolom, Maja Marinković je ustala i komentarisala Minu Vrbaški i njenu titulu najnepoštenije osobe.

Verujem da zbog njenih situacija, i upoznavajući je kroz te iste je dobila tu titulu. Odnos Filipa i nje, ali uglavnom prema svojim prijateljima, sa kojima je bila dobra, pa zabila nož u leđa '- rekla je Maja.
Mina ima neku istoriju kroz četiri zadruge, ona hoće taj rijaliti, i da prenosi to. Ona je doživela ozbiljnu osudu od naroda, ona nije odrastala u zdravoj porodici, i njoj nije normalno da voli, ne zna da bude voljena. Ne zna da raširi ruke i zagrli, to su te takve sudbine - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je sldeće pitanje ostavio Jovani Tomić Matoroj, a ticalo se njenog konflikta sa Danijelom Višićem.

Kad neko tako pljuje i vređa, direktno je udario na mene. Rekao je kako bi lezbejke i pedere, kako bi detetu takvom presudio. Mogu da budem odvratna njemu, ali on bi sve za opstanak uradio, kao na primer sa Miljanom ovo. Sa njom ne bi imao se*s a sviđa ti se. Toliko je kvaran, da to nisam u životu videla. Čovek došao na Zadrugoviziji, skinuo gaće i ide za njom, spreman je na sve samo da se primeti - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga