AKTUELNO

Htela je da ga pošalje da se naspava.

U toku su nominacije, a zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došla Aleksandra Nikolić.

Zola i ja imamo dobar odnos, on mene nikada nije uvredio, nisam ni ja njega. Imamo zajedničke prijatelje napolju. Sedeli smo jedno vreme, razgovarali smo, bio si u nekoj depresiji, ali drago mi je da si sada bolje - govorila je Aleks.
I meni je drago da te vidim da si bolje - rekao je Zola.
Miljana i ja smo bile u dobrim odnosima, šetale smo, provodile vreme zajedno, pile kafu. Ali razočarala me je, kad je rekla da sam kur*a, a pre toga smo bile u savršenom odnosu. Iz tog razloga, ja ću nju da nominujem, preko nekih stvari se ne prelazi - nastavila je Aleks

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam imala sek*ualne odnose, gaće skinula nisam. Ako nisi imao se*s u rijalitiju, ne mora da znači da nisi ku*va. Ako se neko zbog mog mišljenja da se naljuti. Ja sam s tobom bila u dobrim odnosima, pa sam iznela svoje mišljenje - rekla je Miljana.
Miljana i ja smo od samog početka imale super odnos, onda je krenula da me napada ničim izazvana. Zaboravila je da sam navijala za nju na Đuskoviziji. Sa Zolom sam malo bliža, bili smo kolateralna šteta sa tim autićima, i iz tog razloga njega ću i poslati u izolaciju, ima dva dana da se naspava. Ako ne treba da bude taj razlog, onda ću ostaviti Zolu, a poslati Miljanu - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos sa Miljanom je promenljiv, nekad lep, a nekad buran i nezgodan, ja sam na nekoj sredini. To je Miljana, znamo kamo ona funkcioniše. Naviko sam već na to. Zola i ja imamo drugarski odnos, sad smo se udaljili, ali gledam ga kao duhovitog lika, ima fore koje su dobre, i dobija pozitivne komentare. A zameram mu taj poslednji odnos sa Miljanom, jer je znao šta ga čeka. Njega ću nominovati - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga