AKTUELNO

Nije mu ćutala!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došla Sanja Stanković.

Zola i ja nismo imali neki odnos, a onda smo promenili mišljenje kada smo krenuli da komuniciramo. Sjajan je i duhovti. Ne bih volela da se upusti u odnos sa njom, jer on ispada često mnogo gori od nje, Miljana je sjajna za rijaliti, ali ne volim je i nju šaljem - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ja se nismo toliko svađale, ali ona meni kada se obrati teta Nadice, ja se istopim. Imam 1000 kritika za nju, ali ne vredi da joj ja to pričam jer ona to ne sluša. Ne sviđa mi se u rijalitiju, jer ne treba da bude predmet sprdnje. Ne mora da se blamira i baca na krevet sa MIšelom po sobama. Budi ti Miljana jedna mlada žena, kao Zola što se sredio, smršao, trenira, sunča se. Ona treba da ide napred i da se bori zbog svog sina. Neću da komentarišem njihov odnos. Zola je izabrao put gde Miljana nije, a ti MIljana vodi računa o sebi. Ne sviđa mi se kada je Zola rekao 'Malo nakoso i ladno pivo nije na odmet', kada je išao kod apartmana, davao joj je lažnu nadu - rekla je Nadica i nominovala Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga