AKTUELNO

Misle da je namerno inicirao svađu kako bi izbegao pitanja.

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a zadrugari trenutno polemišu o današnjoj podeli budžeta ovonedeljnog vođe Ane Bulatović. Ona je nastavila sukob sa Miljanom Kulić, a Lepi Mića je pokušao da dođe do reči, pa ih je prekinuo komentarom da se svađaju zbog Lazara Čolića Zole.

Ana je postupila čudesno danas. Ti znaš u glavi kome šta daješ. Ovde se pada na velikom budžetu, ne na malom. Mi smo precenili Draganu, da li je moguće da devojka koja je školovana, da padne na njen uticaj od par dana. Mislim da nije naivna, videla je šta se dešava. Da li je htela da sa Mišelom bude dobra, onda Janjuša, s kim je bila dobra, Anu s kojom se družila - pričao je Mića.
Mi smo sinoć popričali, ne treba meni nikakva priča, pustite vi mene - rekao je Mišel.
Rekao je da je prelepa i kultuna devojka, ima sve kvalitete, onda je namerno inicirao svađu, da bi se sklonila od njega, a posle je pobegao. Da ga ne pitaju što nećeš da budeš sa njom i ostalo - pričala je Miljana.
Imam deset devojaka napolju. Onako je kako vi kažete. Oćete imena? - bunio se Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo me podseća na Zadrugu jedan. Tako i sad, da se ne bi zamerila Janjušu i Mišelu, ona je postavila Anu. Vođa je uradio pravu stvar, nije to prepoznatljiva priča od prišlog puta, bila je sad blaga. Rekla je danas da voli Đedovića, da je sa Rialdom dobra. Trebalo je starim prijateljima da je dala velike budžete. Ne možeš ovde imati pedeset istih prijatelja - nastavio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga