AKTUELNO

Haos i dalje traje.

Ponovo se tokom haosa u emisiji "Izbor potrčka" pokrenula tema o Ani Bulatović i njenim danima kada je bila ljubavnica, a njoj je u jednom trenutku prekipelo, počela je da plače i pričala zadrugarima o dešavanjima u tom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ta tema bolna, ja sam svašta preživala. I njegova žena i ja smo propatile. I ona i ja. Da, jeste mi žao njegove žene - rekla je Ana.
Ana je rekla da je nju poštovala, naročito kada je otišla u kuću - dodao je Đedović.
Nemoj da plačeš, stoji iza svojih postupaka - rekao je Mišel Ani, koja je malo pre toga počela da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, plačem jer mi je žao. Trebalo je da kaže ili meni ili njoj: "Tako i tako". Da, htela sam da mi ona pomogne, on je lagao obe. Rekla sam joj: "Pomozi, ne znam šta da radim". Želim da moji roditelji ne reaguju na ovo. On je mene lagao, voleli smo se na bolestan način, uvek sam su se vraćala. Kao da sam ušla u neko kolo. Ja mrzim laž, a on me je lagao u oči. Rekla sam mu ili ja ili ona ili mrš u p*čku materinu one. On se jeste razveo u jednom trenutku, proverila sam to. Onda je bila priča kako je on uzeo stan, srela sam njegovog druga, pitala sam ga gde je, on mi je rekao da je kod kuće. I ja sam tad rekla da mu j*bem majku u p*čku i da ga razotkrijem. Tada sam krenula ka njegovoj kući - pričala je kroz suze Ana.
Evo ti pivo da se opustiš - govorila je Miljana.
Ja njegovu ženu nisam maltretirala. Ja sam tog čoveka volela, ne treba mi više u životu, neka živi sa ženom... Neka ima dvoje, petoro dece, sve najbolje mu želim u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.