AKTUELNO

Ne poznaje je još uvek dobro.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, i kraha njihovog turbulentnog odnosa, pa je Marko Đedović prokomentarisao.

Maja je posle toga rekla i da on već desetak dana nalazio način da se udalji i odvoji. Čorba neće to da prizna, ali to što mu je žao nje, to joj ostavlja prostor da se još više zagreje za njega. Maja je svakome interesantna i simpatična, ali nije njoj stalo do svih kao do Čorbe. I sve načine je našao, pametnom bi bilo dovoljno da se odvoji, ona nije znala. On je rekao da je milion puta primetio da ona preko ramena gleda Janjuša. On konačno ima materijalni dokaz da je udalji od njega, ali neće da je ponizi - rekao je Đedović.
Samo da nemamo toliko prisni odnos. Nemam ja potrebu da se perem. Ja ne razmišljam o tome da li će narod da me osudi ili ne. Kada mi je rekla da sam je*ao Teodoru, onda sam ja njoj rekao da nema ko nju nije je*ao. Ja ne znam mnogo o Maji, nemam u glavi s kim je sve bila - govorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Maja treba ovako da se ponižava kao poslednja dva dana? - pitao je Milan.
Ja nju razumem ali ona sebe ne razume. Ne radim ja namerno to njoj, ona sama dođe traži od mene odgovore. Zašto sam ja rekao da treba da se distanciramo? - pitao je Čorba.
Zato što si rekao da su ti pojačane emocije prema meni - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa zašto ne uđeš u vezu sa njom, šta te koči? - pitao je Đedović.
Da li razlog zato što je učestvovala u puštanju klipa Mensura? - ptao je
Pa više sam joj zamerio onaj klip sa Janjušem - rekao je Čorba.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga