AKTUELNO

Čorbi smeta što se Maja sve više mota oko Janjuša.

Maja Marinković je optužila Janjuša da je provocira i komentarišu u bradu dok Milan Janković Čorba priča i nastala je rasprava, a reper je pojasnio svoj stav.

Ja znam da Maja gleda Janjuša, da voli Janjuša. Želim da objasnim kako ja to vidim, svako normalan vidi da Maja voli Janjuša. Pesme, žurka, komentari, Aleks i on. Ona ima potrebnu da to nekome dokaže. Ja sam razumeo sve to, nisam imao problema sa tim. Dao sam prostora da to preboli uz mene. Ali ona ne pokušava da to ugasi, da zaboravi, nego ona, onaj dan kad je muzika trajala dva sata, ja joj sipao pivo, ona pije, smeje se, vidim da je specifičan osmeh da je sreća drugačija. Ona odluči da ode do WC-a. Vraća se i taj dan nam se pušta klip gde se jasno vidi da je ona tad provocirala Janjuša. Ja ne želim da budem deo te priče. Zato doviđenja i prijatno - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu je što se tiče ove poslednje situacije, nisam htela da ga povredim. Jesam provocirala, ja sam takva. To su pesme koje smo mi slušali. Ali Janjuš mene sto puta provocira - pravdala se Maja.
Jesi video kako je u miniću uzimala ono, mogu da pokažem ljudima - ubaacio se Janjuš.
Evo, Janjuš se pali na svaku reč kada sam ja u pitanju. Danas kada je stigla torta, jesam pogrešila. Ali Čorba mora da uzme u obzir da mi nismo u vezi, da je on rekao da neće da bude ni sa jednom devojkom do kraja. A onda je u hotelu krenuo da priča kako se možda zaljubio. Čorba se ponaša kao da je u našem odnosu bezgrešan - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi nikad nisam pričao kako da se ponašaš, a ti meni jesi. Ja zato mogu da se ponašam u skladu sa tim - dodao je Čorba.
Ja jesam provocirala, bilo mi je interesantno, odregovala sam pogrešno. Evo osećam se loše već dva, tri dana - istakla je Maja.
A Čorba ti je rekao da nema ko te nije j, a ti kao: "Jao, nemoj tako da razgovaraš sa mnom". Pa kad si rekla za Teodoru, Teodoru brani, a tebe ponižava - rekao je Milan.
On je zaboravio da je on meni okrenuo leđa i kad je ušla Teodora da je nju stavio deset mesta ispred mene - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, kada si u pravu, u pravu si. On te nije priznao kao devojku, hteo je da imate drugarski odnos, imala si pravo da provociraš, nisi u vezi. Sada samo da bi se otkačio koristi to. A ti kriviš sebe, a on te povređuje od kada ste ušli u vezu. Ja sada kada vidim zbog čega sam plakala, sada kada su me stigle muke i problemi, ovo mi je smešno. Ti si od početka nepriznata, tvoja greška je što si se čerečila. On je hteo da bude negativac, ti nisi kriva, ti si nepriznata - ubacila se Miljana Kulić.
Ja ne tražim od nje opravdanje, ne napadam je, samo hoću da razume - dodao je Čorba.
Na "Igri istine" Maja je došla pored mene i krenula da plače i rekla da nije ozdravila u predelu grudi, misleći na ono od prošle godine. Žalila mi se u kupatilu da joj nije lako. Čorba joj je sigurna luka, prija joj, a voli Janjuša. A Čorbi to sad smeta, jer su stvari postale preočigledne. rekla mi je da joj treba da izađe, da ima s*ks dva, tri puta, da se izleči - istakao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je teško, ne krijem to, ali ne možete da mi ubacujete reči u usta. Ne kažem da ne postoje neke stvari, ali ja sam se zaljubila u Čorbu - govorila je Maja.
Naša veza se desila ovako. Ja sam džukac, ona je keruša. Video sam dobru kerušu, krenuo na nju. Nama su se emocije desile posle s*ksa, tad smo tek upoznali. A to je trebalo da se desi pre s*ksa. Emocije i dalje postoje, ali ja nisam budala - poručio je Čorba.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.