AKTUELNO

Ne predviđaju im svetlu budućnost.

Rasprava o odnosu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića se nastavila, pa su se i ostali zadrugari uključivali u komentarisanje, a Rialda je imala završnu reč.

Ponosan sam na sebe da ne reagujem burno. Nije jednostavno. Ona se verbalno sa svakim može nositi, jedino što sam ja rekao jer su njih dvoje previše blizu. Ja nisam došao da se tučem. Svako ima pravo da provocira na svakakve načine, i ja sam trpeo, pa već polako počeo da pucam - pričao je Kenan.
Znači da i dalje možemo da se unosimo u facu, ali da joj se ne približavamo mnogo - dodao je Tomović.
Sad se on probudio posle pet, šest meseci. Ne treba da bude ona paćenica, ona je vrlo snažna žena. To što se sad on probudio, normalno je da je sumnjičavo. Ja sa njim više pričam i kontam se, ali mislim da je kasno reagovao za sve. Tebi nije dobro sa njim, nisi sigurna pored njega - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala o nekim stvarima pažnje, osećaja, preniošenje reči u dela. Svakako ne može da reaguje. Znam kakvo je njegovo mišljenje o svemu ovome, tako da jeste tenzija, ali suština nije da se ti ovde svađe i tuče, već ono što mu zameram, sitnice, pažnja... - govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga