AKTUELNO

Ovako ga je posavetovao.

U pušionicu su stigli i Sandra Rešić i Fran Pujas, a Marko Đedović je mlađeg cimera posavetovao nakon novonastale situacije između njegove bivše devojke Paule Hublin i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se odvratno ponaša prema tebi u vezi, odvratno. Na kraju je došlo do toga i da te fizički maltretira. Ona rekla da je i njoj tebe žao. Neka joj Tomović, svako neka traži svoju sreću. I to je tako - govorio je Đedović.
Ako treba da budeš sa nekim ko te više žali, nego voli... - rekla je Sandra.
Ona je meni drugo pričala - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti ko da nisi znao. Pusti se bede. Ja da mogu, ja bih je u top stavio. Da sam na tvom mestu, gledao bih je kao potencijalno krivično delo - pričao je Đedović.
Ti gore ne možeš ovde da preživiš - dodala je Sandra.
Gotovo je, sve sam preživeo - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde, Franček... Kad izađeš, ja ću da te podvodim, naći ćeš drugu devojku. Kao dete si mi, ja se u rijalitiju uvek zakačim za defektne. Taru prošle godine, sad tebe. Oboje bih vas u kavez za majmune, pa samo da vas prošetam kad treba. Eto joj Tomović, pa neka se sa njim svađa. Pa nek proba njega da šopne, pa kad je on zavali... Vrteće se... Da ste onda završili kad je trebalo, boleo bi te k*rac odavno. Mani se bede, to sam i njoj rekao, a i tebi. Ne kukaj više, muškarac si, kao žene ste postali - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.