AKTUELNO

Janković stoji iza svojih odluka.

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a Milan Milošević je sledeće pitanje pročitao za Anđela Rankovića, jer je pitao Vladimira Tomovića za Paulu.

Često smo se tako sprdali, kad god jedan od nas dvojice razgovara s nekom devojkom, a bili smo povezivani na početku, to su neke fore tipa - ja kad vas vidim, ponovo verujem u ljubav - rekao je Anđelo.
Stalno se vi preplićete oko iste osobe. Obojica ne znam da li znaju, jedina osoba koja je zaljubljen u Paulu, je Zola - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, poslednja dva meseca se nisi odvajala od Čorbe, da li misliš da se šalio kada je rekao da se zaljubio u tvoje telo, kada znaš da ne želi ništa s tobom? - bilo je pitanje za Maju.
Naravno da ne mislim da ima samo emocija prema telu, to je odvratno. Ali on ne razume kako se ja osećam. Postoje neke stvari koje nisu ok, kao ono sa žurke. Mislim, da ima samo takve emocije, ne bi provodio sa mnom toliko - pričala je Maja.
One večeri kad je gurnula Teodoru, ona priđe meni i pita me da li imam emociju, ali nisam je uvredio ili bilo šta - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga