AKTUELNO

Drama na samom početku emisije!

Emisija "Gledanje snimaka" koja je sinoć započeta, nastavljena je i ovog popodneva. Zadrugari su u danu za nama imali burnu noć, a mnoge istine konačno su ugledale svetlost dana, nakon čega, u Beloj kući više ništa nije bilo isto. Voditelj Milan Milošević je stigao u kuću, a zadrugari su, zajedno sa njim pogledali prvi klip za danas. 

Naime, na samom početku, klip koji su pogledali, ticao se odnosa Paule Hublin i Frana Pujasa, kog je Milan Janković Čorba sa Vladimirom Tomovićem i njoj ogovarao na klipu.

Pa imam potrebu da se opravdam Vladimiru. Mislim, tada je Čorba rekao da Fran nije za mene, i ja sam samo klimala glavom. To je odnos dvoje ljudi koji su ušli u odnos, a za mene je ovo zdrava komunikacija - rekla je Paula.
To vole ovi što komentarišu, a ti koji komentarišu za druge, ja ne znam da li su ljubomorni, sujetni, a oni su gori od njih, ne znam da li se slaže narod sa mnom, to je tako - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš o Čorbi? - pitao je voditelj.
Pa da - dodao je košarkaš.
Ovo što je Čorba rekao je neukusno, a ovaj sada komentariše neku drugu stranu, jer ovaj (Čorba) sada nije tu - dodala je Maja.
Ti voliš da se svađaš sa njim (Janjušem), zato skačeš! Više voliš Janjuša nego Čorbu - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pijan, samo komentarišem šta sam video - dodao je košarkaš.
Ja sam prokomentarisala jer je rekao da to drugi vole - dodala je Maja potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga