AKTUELNO

Želela je sve da sazna.

Sanja Stanković je došla do Monike Horvat i Paule Hublin, pa se uključila u njihov razgovor, a kako su pričale o Vladimiru Tomoviću, Stankovićeva je imala pitanje za Hublinovu, nekadašnju suparnicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj da te pitam nešto, fascinatno mi je, kako možeš tako da se zaljubiš, da ti se svidi jedan, drugi, treći, četrvti. Anđelo, Čorba, Toma, Vlada... - pitala je Sanja.
Ja pomešam prijateljstvo i sviđanje. Tako sam sa Čorbom ušla. Ali nikad nisam imala s*ksualnu privlačnost prema Čorbi. Toma je priča za sebe, Anđelo mi se samo sviđao. Što se Vlade tiče, baš sam se pitala u momentima ovde da li mi se sviđa i kad se zapitam, posvađamo se. Ali je ovako fizički moj tip - otkrila je Paula.
Ide mi Vlada uz tvoj karakter - dodala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imala nijednog dečka kao Frana. Ja volim tako ili kao Vlada tip ili neki umetnici, ali sa njima ne možeš da vidiš budućnost - rekla je Paula.
A što si mi rekla da vidiš sebe kao majku Franove dece? - pitala je Sanja.
Ja se sa svakim tako vidim. Tako sam tad mislila, ali je nemoguće. On ne može ni sam o sebi da se brine - dodala je Hublinova.
A što si bila sa njim? - nastavila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo nisam. Ja sam to prelomila to još prvi put, nego mi je to navika. Ja sam lagala sebe. A Anđelo mi je drag, kao neko dete - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.