AKTUELNO

Evo šta joj je ispričao.

Glasanje u Beloj kući je trenutno u toku, a Ermina Pašović i Nenad Aleksić Ša su se u jednom trenutku izdvojili u pušionici, gde su pričali o tome šta će reper raditi kada izađe iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je meni u glavi, svetla tačka. Peđini klinci, gledaću da se sa njima zezam, da mi to bude prirodno, da idem kod keve, kod ćaleta. Tu vidim spas, biću kod keve malo, provodiću vreme sa njom. Tu vidim sebe. Da nema njih, ja ne bih mogao - rekao je Ša.
Porodica je uvek spas - istakla je Ermina.
To su toliko dobri ljudi. Puni grešaka, ali ne što su loši ljudi, nego što su dobri: Keva je puno naj*bala jer je dobra. Peđu je Bog nagradio klincima. I ja sam imao Iku. Ne postoji bezgrešna osoba - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda možeš da sedneš da poprićaš sa (Ikom) da budete u dobrim odnosima - rekla je Ermina.
Ne bih ja mogao da izdržim da sam sa nekim u dobrim odnosima, a da umirem za nekim. Moji su se razveli, oni su kao d*pe i oko, a ceo život su u kontaktu. Bleje, piju kafu. Iznap*šavaju se. Mi smo najčudnija neka porodica - pričao je Ša.
Ali oni imaju dvoje dece zbog koji su morali - istakla je Pašovićeva.
Oni su meni spas. Zato kažem da ih niko ne pominje. Ne može (Nadica) da kaže: "Ja kao tvoja majka ili ja kao Ivanina majka". Može da kaže: "Ja kao majka te savetujem" - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam kao ti prošle godine skakala, ali to su samo reči od nebitnih ljudi. Kada to shvatiš, mnogo će ti lakše biti - rekla je Ermina.
Ja shvatam da sam ja top za rijaliti, skačem i svađam se, vau. Ja nisam vau, ja sam pogubljen lik. Zar nije poenta da pokažeš da si dobar lik? Da pomogneš. Mi smo težili da budemo dobri ljudi. Za šta se oni takmiče? - pitao je Ša.
To su neispunjeni ljudi, ne znaju šta znači imati krov nad glavom i sreću, niti će - dodala je Pašovićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.