AKTUELNO

Sve je isplivalo na videlo!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara", Rialda Karahasanović dobila je niz pitanja od strane Darka Tanasijevića.

Da li je realno da jedna takva devojka, koja tako izgleda i tako se ponaša, koja pretenduje da postane velika zvezda, da eto, već duže vreme dozvoljava neku vrstu poniženja, da se tako oseća? Da se kida zbog nekoga kome se čini sve ravno i da plače? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela da sačuvam naču privatnost koliko god mogu, da rešavamo neke probleme kada možemo ili da zanemarim neke stvari, to su neke sitnice, koje su sada u ovom momentu postale ozbiljan problem. Ja da sam u startu rešavala neke stvari, verovatno do ovoga ne bi ni došlo. Meni je krivo zato što on smatra da ja kada ustanem i kada pričam o našim problemima da ja njega namerno želim da omalovažim njega ili našu vezu, ne, naprotiv. Želim koliko god to bilo klimavo, želim da držim te delove. Ne mogu reći da je jednosmerno, jer kada dođe do ovoga, on razgovara, ali uvek je razgovor na neku moju inicijativu, mene sitnice ispunjavaju i zadovoljavaju. Kada je došao 8. mart, ja sam videla da je sa Franom išao kod Drveta, ali kada su videli da nema reakcije, jer je poenta bila da oni budu kreativni, Fran je otišao i isekao neke ruže, a on došao pred svršen čin i dolazi i pita mene šta da mi pokloni!? Ja više, to da se desilo u prvom mesecu, možda bi mi bilo simpatično, ali mi smo već skoro pola godine zajedno - objasnila je Rialda, pa dodala:
Ja sam u PMS-u, on mi je rekao da sam kao usisivač, ja to ništa ozbiljno ne shvatam, ali kada nešto kaže, neko će tu ustati, kao Nadica što je ustala. Ja ne mogu oči da mu iskopam, pa mu skrenem pažnju kako će i šta reći, on je reagovao impulsivno, on me je opsovao, više se ni ne sećam šta je bilo. Ništa to nije sada spektakularno, to je sve malo po malo, malo po malo i eto. Nisam ni ja jednostavno osoba za to, ja sam i prgava, i ishitrena i da reagujem i ovako, i onako, svi smo mi različiti, da mi izbalansiramo, u ovom momentu, ja sam dala priliku da neke stvari unapredimo. U fokusu sam uvek ja, ako sam uložila trud, ljubav, volju, želju, evo ja ću da pokušam i da krenem od sebe, da održim to i da pokušam da unapredimo, ako vidimo da nje ide, ne ide, raziđemo se kao ljudi. Ja možda ne znam šta želim, ali znam šta ne želim.
Da li želiš ovakvu vezu? - upitao je Darko.
Ovakvu ne, jer sam svesna šta ja doprinosim. Ja koliko dajem, toliko i očekujem za uzvrat. Ako dajem 100%, onda želim toliko da se vrati. Ja nisam u periodu života da se zaluđujem

Foto: TV Pink Printscreen

I ti si sama rekla, ai deo javnosti je primetio da se ti više daješ, kako to komentarišeš? - upitao je Darko.
On kaže da ne mora nikome da se dokazuje, ali na kraju krajeva, opet, bavim se javnim poslom, a i on, mislim da i te kako da prezentacija naše veze, mi pokazujemo kakvi jesmo i kakav je naš karakter! Ali kada ustane petoro ljudi i kaže da Kenana boli ona stvar za naš odnos, meni nije svejedno, a niti mogu da objašnjavam da to nije tako - dodala je pevačica.

Potom je i Marko Đedović izneo svoje mišljenje.

Ja sam govorio o tome, po mišljenju, Kenan ima izgrađeno mišljenje o svemu, verujem da takve stavove ima i o sopstvenoj vezi, ali meni izgleda da Kenan nema osećaje. Rekao sam da bi on bio još gori kada bi počeo da radi nakon toga. Rialda i dalje vadi kestene iz vatre, u ovom trenutku je nemoguće završiti. Ponekada mi je i nje žao, sada je krvavih očiju, punih suza - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da sam siledžija, neki manijak, da sam sa rogovima. Ja ne razumem zašto bi se svađali, ali hoćemo. Ne znam što je sa mnom, blatiš me, kao da sam ja, ne znam ni šta! - rekao je Kenan.
Da li je neko iz mog izlaganja da ja imam želju i volju, da postoji ljubav, da želim da radim na našem odnosu?! Ti čuješ samo ono što tebi odgovara! upitala je Rialda.
Ja odem u krevet i plačem kao budala, ali neću da me snima kamera! Ona je bila u PMS-u imala je nagon da jede, ja sam jeo sa njom konstantno, i danas smo opet tu nešto sedeli i jeli, ja sam gledao u nju i meni je to bilo simpatično i nisam iz loše namere rekao, ona se upalila i počela da se dere na mene - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga