AKTUELNO

Žestoko za početak!

Lazar Čolić Zola je prošle noći zauvek napustio imanje u Šimanovcima, a odlukom milionske publike, Mina Vrbaški je izašla kao jača u duelu sa izbačenim zadrugarom. On je nakon intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević imao prilike da napiše pismo bivšim cimerima, a za ovovedeljnog vođu imenovao je, očekivano Vladimira Tomovića.

On je krenuo sa raspodelom, a prvi budžet koji je dodelio, bio je za Paulu Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je za nju zbog našeg trenutnog statusa, i normalno je da je za nju. Kada je naš odnos u pitanju, tu ima puno turbulencija. Ušao sam u vezu sa njom, a u datim trenucima sam govorio šta sam mislio. Ništa se nije promenilo, isto mislim, nema potrebe da se hvatate za te reči. Nama je lepo, nadam se da neću preći granicu, da budemo mizerni i banalni, a ako dođe do okončanja, mi ćemo to na civilizovan način. Lepa, energična, iskrenija od 90 posto kuće, kaje se za 90 posto stvari, tako da eto - rekao je Vladimir.
Evo, prvi mali budžet Neci, nisi ispoštovao nikoga ko je tebe ikada poštovao, niti si uzvratio. Ljudi su te više poštovali, a ti mene nisi, jer su ti tvoji rekli da mi se izviniš - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebe odmah pitao za mišljenje, pre neki dan - rekao je Neca.
Reći ćeš posle šta imaš, prvi se javi - odbrusio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga