AKTUELNO

Nadica oduševljena!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je ovonedeljni vođa, Vladimir Tomović dodelio, bio je za Nadicu Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam Ša da se bijem u glavu, ja priznajem da uživam u trenucima kada se svađaš sa Tarom i Ša, sa Matorom, sa svima! Ti si osoba koju ako ne prihvatiš, ja ću tebe da... Uspeo sam ,i ubedio sam sebe da mi značiš, inače bih izludeo. Nikada mi ružnu reč nisi rekla, niti sma ja tebe izludeo. Ti meni svaki dan kažeš da sam budala, kreten, ali ja to ne prihvatam, niti sam osetio animozitet, jer osim ljubavi ništa loše nisam doživeo. Hvala na lepim savetima, odličan si rijaliti igrač, ali i da nisi Kijina majka, imala bi mesto ovde. Ima ljudi koji ne mogu da te gledaju, ali ću se osvrnuti na rečenicu da živiš na tuđu grbaču, ali to treba da ti bude ponos, jer je to san svih nas! Jer treba da budemo sposobni da ljude koji su nas odgajali vratimo to - rekao je Ša.
I moja majka treba da bude ponosna, jer sam joj sve obezbedila - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda svaka čast Tara jer si pomogla ženi koja te držala ispod srca, a vi Nadice budite ponosni, svaka joj čast na tome. Kada je naš odnos u pitanju, nudio sam se za zeta, prodao sma dušu đavolu - rekao je Vladimir.
Ne treba niko da se.. To je bio ugriz u moje srce, ali niko nikada nije morao da živi na mojoj grbači. Ja pozdravljam kada deca rositeljima obezbed. Meni Kija ništa ne remeti, ja imam svoj stan, ne živim tako, i ja ne želim da neko od 40 godina razlike kaže da ja živim na tuđ račun - objasnila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, dobro! Vi stalno veličate sebe, a kada sam ja za dve godine rekla šta sam ja svojoj porodici oprostila - peckala je Tara.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga