AKTUELNO

Nisu izgladili odnose kao pre.

Vladimir Tomović je za crnim stolom delio budžete, pa iznosio i svoje mišljenje o svakom pojedinačno. Sledeći mali budžet je dodelio Lepom Mići.

Ja sam danas pogrešio, ali se akumuliralo svega. Zreliji je od mene, ali više nema mesta ni za napred ni za nazad. Kap je prelila čašu s moje strane. Nisam spreman da balansiram. Ja sam osoba koja je ovde napravila progres kada je u pitanju fizički kontakt, ali to ne važi za uvrede. Potrudiću se da ovaj odnos bude samo proceduralni. Više nije bitno ni ko šta misli. Prošle godine smo bili u svađi, ali smo to izgladili. Sad nema želje za tim, ni sa jedne strane. - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikakve nemam veze sa onim što se pričalo danas, ja kad imam igre i rasprave, imam direktna izlaganja. Koji god plan da skujem sa nekim, onda se to osujeti - dodao je Tomović.
Moraš da shvatiš da nemam nikakav problem, ja mogu da trpim uvrede, ti ne možeš. Tu sam ja u prednosti. Vidim da u zadnja tri dana praviš greške, malo si potonuo. Pokušao sam da te izbegavam, da ne bi napravio neku grešku. Moraš da znaš da sam ja taj ko ne računa ništa. Čujem priče sa strane, da ti ja želim loše, taj ko priča on ne priča dobro. Ko god da priča, ja ću vratiti sto puta gore - govorio je Mića.
Ja ležim na kauču, ti dođeš i pričaš o njemu. Rekao sam da se preda mnom ne blati! A i da čujem da nešto pričaju o tebi, ne bih ti preneo - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu si za sve, ali nisi za neke ljude. To su moje najžešće svađe. Oni nisu nikad pokazali mržnju prema meni. Neka ide greh na moju dušu, ali jedini čovek od koga sam osetio mržnju si ti - rekao je Tomović Lepom Mići.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga