AKTUELNO

Usledila je kupovina namirnica.

Nakon Vladimirove podele buidžeta, mnogi zadrugari su imali i komentar na istu. Posle Nenada Lazića Nece, ustao je i Marko Janjušević Janjuš.

Osvrnuću se na sebe i situacije. Koliko poznajem vođu, znao sam i kako će podeliti. Danas se nije sprdao, i podelio je kako vidi učesnike kako ih vidi u datom trenutku. Spomenuo si malopre da sam izgubio honorar zbog svađe sa tobom, nije mi drago, ali sam gubio mnogo više zbog osoba koja su mi uradile mnogo gora dela. Najgore moguće sam mislio o njemu tada. Gledao sam da sam u tom odnosu ja bio dobar. Ti se nisi nikada mešao u moj rijaliti, a ni ja tebi. Naš odnos je sad, kao i prošle sezone, iskren - govorio je Janjuš.
Rekao si mi neke stvari, žao ti je kad vidiš suze, takva si osoba. Govorim o Maji, znam da nećeš ni ime da joj spomeneš - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja pobeda će biti ta, da me čeka osoba raširenih ruku. A druge osobe bih voleo da me čekaju prijateljski. Voleo bih da bude tako, a vreme će pokazati za dalje. Grešio sam mnogo, uopšte, ne samo u rijalitiju. Hvala ti na tome što si tako prokomentarisao, a takav ću biti i do kraja. Ne interesuje me ni da se svađam ni da psujem. Hoću da nastavim ovako, nadam se da ću uspeti - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti na lepim rečima. Drago mi je da se tvoje mišljenje nije promenilo. Ja bih volela da mnoge situacije doživljavam kao Teodora, da mi srce ne preskače i da sve situacije ne doživljavam lično. Ne menjam se ja za crnim stolom, ni moje ponašanje, menja se ponašanje ostalih kada su uključene kamere. I onda tako reagujem. Krene neki živac, ja ne mogu da trpim - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga