AKTUELNO

Haos bez prestanka.

U toku je emisija "Izbor potrčka", a i dalje traje haos koji je nastao oko Mišela Gvozdenovića i Zorice Erić. Umešao se i Marko Đedović.

Odakle ti ti ta priča da si ti cepala postere? Da li si me pozvala? Da sam ja čuo da si ti rekla da sam krao pare, ja bih tebe zvao da te pitam - govorio je Mišel.
A koju Zoricu Erić, kada si se pravio da je ne poznaješ? Pokušao si da zataškaš priču, te seljačke fore ti ne prolaze. Mislio si da će tvoj lopovluk bakšiša, to za postere da se zataška - ubacio se Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li imaš dokaze da sam krao? Svako će iz mojih bendova da potvrdi da nisam krao - odgovorio je Mišel.
Pa oni i pričaju da kradeš. Posle ovoga nećeš ni u Bresnici da pevaš. Kradeš bakšiše, tučete devojke nestabilne... - nastavio je Đedović.
Nikad u životu, i s*rem se u usta tom ko kaže da sam krao - nastavio je da besni pevač.
Poligraf će da dokaže da ste me tukli, sve će se dokazati - ubacila se Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, Boro, da li ste imali ovakva iskustva sa Mišelom? - pitao je Milan zadrugare.
Ja nisam čuo - rekao je Bora.
Ja nikad nisam radio sa njim, nisam čuo da je krao. Ja imam 61 godinu, 30 godina pevam, uvek kažem da mi je Halid Bešlić pomogao na početku karijere. Mogao je da kaže da mu je Zorica - dodao je Lepi Mića.
Meni je njegova majka rekla da ga pozovem, da malo radi kada bude imao lufta, da otpeva neku pesmu, da uđe u priču. Živeo je u Holandiji: "Ćero, to nam uradi, kupiću ti ovo, ono". U znak zahvalnosti... - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se ponovo ubacila u priču i došlo je do novog sukoba oko kreveta.

Zašto je došla u krevet? Dala si sebi za pravo da teraš inat i dođeš u moj krevet jer ne voliš ovu devojku (Anu). Teraš inat - rekao je Mišel.
Lepo sam rekla i zamolila ga da budem pored Kristijana, on želi konflikt. On želi svađu sa mnom. Koliko si bezobrazan, ja sam pokazala svoju veličinu. Nikad te nisam prijavila, a vi ste mene tukli, a onda zvali policiju - govorila je Miljana.
Tera mi inat jer sam otišao u hotel sa Anom, zato je dala sebi za pravo da tera inat. Ja sam imao ovde u spavaćoj sobi krevet, ona je stavila sliku tu, posle je uzela i moj krevet, ja sam otišao u pab da nađem utočište - nastavio je pevač.
Tukli ste me, pa zvali policiju, ja sam pobegla od straha. Da, tukao si me, pet, šest muškaraca iz tvoje porodice su me tukli, šutirali me, a ja sam se tako ponašala iz tvog bezobrazluka. Sa Darkom i Dušanom sam izgladila odnose jer su normalni ljudi, a ti si me maltretirao - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi nam davala mira, nisi nam davala mira, imala si ljude koji ti jave, koje si plaćala, daš malo keša i zovu te kad dođem u Čačak - rekao je Mišel.
Nikada nikog nisam plaćala, znala sam otprilike kad dolaziš. I nisam te maltretirala, prolazila sam pored tvoje kuće, kao što prolaze automobili. Sve ćemo videti na poligrafu - dodala je Miljana.
U policiji ne postoji da sam ja nju tukao - govorio je pevač.
Nisam ga prijavljivala, jer sam se plašila da će policija zvati moje roditelje - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaj šta si radila Zokiju fotografu. Pričaj šta si radila meni i ljudima u Čačku, Zokiju fotografu i ostalima - govorio je Mišel.
Sve ću da pričam, kako me je Hana pesnicom u nos, Dušan šutirao, tvoja braća... Sve ćemo videti na poligrafu, tvoja majka me je tukla i tvoja porodica. Sve ćemo videti na poligrafu, nećeš nigde moći da pevaš - rekla je Miljana.
Prvi koncert imaću u Nišu, platiću binu da pevam - dodao je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.