AKTUELNO

Haos u emisiji i dalje traje.

Miljana Kulić je takođe želela da prokomentariše sukob Tare Simov i Nadice Zeljković u emisiji "Pretres nedelje".

Foto: TV Pink Printscreen

Kija nije kriva što je njena majka bila sa oženjenim čovekom, ali joj se vratilo, nekad se tako desi. Smešno je, svako ima pravo svakog da komentariše. I meni su odvratni Tara i Ša, isto kao Luna i Sloba, njegova žena to gleda. Ja ovo ne podržavam, ali isto je tako nelogično da Nadica koja je uradila isto to njih napada. A to je uradila od kada je podignuta, od tada Nadica ne staje. Ne staje od tog trenutka. Ja Tari mogu da kažem bilo šta, Ša mogu da kažem bilo šta, ja to osuđujem. Jesu mnogi ljudi pristrasni ovde, ali Nadica je trn u oku jer je krenula od pitanja, nije to njena prirodna reakcija. Ne radi to sa ljudske strane, nego radi zo sve zarad opstanka i zarad pitanja. Ne jer se zabrinula. Iste stvari je radila. Ne može to toliko da joj smeta. I sama Kija je pričala da nije pričala sa ocem, a Nadica priča da je porodica bila idealna. Isto tako Tara priča da je majka podržava. Kako može da ovo podržava. Nadice, ne možete da predstavite porodicu idealnom, kada nije - rekla je Miljana.
Prespavala si neke stvari - odgovorila je Nadica.
Nikad niste bili priznati kao žena, uvek ste ljubavnica bila. Vi ste najveći Tarin, Majin i Lunin fan, samo to ne znate. Da Kija nije Vaša ćerka, glasali biste za Lunu - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću koncizno i kratko. Ja sam sinoć komentarisao Taru i Ša na svoj način. Ova situacija sa Nadicom... Ja sam se prošle godine branio na najgori mogući način, da to rade svi, ulazio u lične konflikte. Tara i Ša moraju da shvate da moraju da prećute 90% stvari u kakvoj su priči ove sezone - ustao je Janjuš.
Nadici ne - odgovorila je Tara.
Morate da shvatite, kome god da uzvratite, niko vas neće podržati i reci: "Bravo, odgovorili ste na taj način". Nadice, ti kada komentarišeš teme, kada ti uzvrate, ti nisi u obavezi da se pravdaš šta si radila pre 30 godina. Tara mora da trpi šta joj bilo koja osoba kaže. Evo vidi, vaša svađa noćas, zahvaljući tebi, Nadice, je više o tebi nego o njima. Celu noć se priča kako si ti bila nemoralna. Ti si dala to. Svako ima pravo da komentariše, i mene su svi. Tara se sa prozora javljala da me komentariše. Nadice, ne ulali u dubioze - nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Miloš ostavio suprugu, Nadica je posle 13 godina došla, a on je imao žena i žena. Zato Nadica ne da na sebe da je neko naziva ljubavnicom. Njegova žena nije plakala zbog nje - ubacila se Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.