AKTUELNO

Ne daju na svoje devojke!

Večeras je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević zbog emisije "Pitanja gledalaca". Milan je pročitao sledeće pitanje za Vladimira Tomovića.

Jesu ukusniji Paulini slinavci ili Tomin sok na beloj majici? - bilo je pitanje.
Moram da odgovorim? Ja sam ovo zaslužio, znam. Mogu da se svađam sa ovim ljudima ovde, mogu da se nosim sa situacijama u kući, ali sa gledaocima ne mogu. Nek moj najveći greh bude ulazak u vezu sa Paulom, moje greške sam ću da plaćam. Ja sam Tomu nagovorio, izdržao sam mnogo veće šibe, pa izdržaću i ovo - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je drago što Vlada ima Paulu koja je dvadeset godina mlađa od njega, a tebi je isto prebacivao? - glasilo je pitanje za Ša.
Neka se ona u odnosu sa mnom ponaša kao nemoralna devojka, odmah je bivša! Ono što je uradila sa Tomom je pokazalo nju kao ološ - ubacio se Tomović.
Ne zanima me, Tara je neko ko stalno pominje bivše momke. Po meni, mislim da nije bolesno da se taj neko posveti tebi kad si u vezi. Ne gledam s kim je Vlada, i šta radi. Stvarno gledam u moje dvorište, i neke stvari koje meni smetaju mislim da su stvaro normalne. Komunikacija sa njim je jedna od tih stvari, ali me ne zanima Paulina i njegova veza - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je glupo što se pravi poređenje sa njim, on se razvodi a ja sam slobodan. Tara zna kako da se obuče, večeras je baš po mom ukusu - rekao je Vladimir.
Ali je moja, na tvoju žalost, ona je moja devojka. Ja sam izabrao osobu koja mi je slična. Tvoja devojka mi se ne sviđa, odavno bi bila sa mnom da mi se sviđa, a tebi je Tara opsesija, pokušavaš na sve načine ali džabe! - rekao je Ša.
U zadnjih deset minuta smo čuli da je ona glupa, a on je izjavio da mu se sviđa moja devojka - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta

Autor: I.P.

#Zadruga