AKTUELNO

Nastaće nova drama.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Čorbi.

Zašto glumiš prijatelja Mišelu, a udružuješ se sa Tomovićem i pakuješ mu priče? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu prijatelj, ali mora da prihvati savete i kritike, to sam pričao sa Vladimirom. Zašto bih ga branio kada nije u pravu? Uvek se primi i svađa. Treba da promeni neke stavove, da bi sebe zaštitio - rekao je Čorba.
Ja nisam znao za ovu priču, zamoliću ga da ne priča sa Tomovićem o meni. Ne želim da pričaš sa Tomovićem - dodao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, ti i Vladimir odlično izgledate, nastavite tako - bilo je naredno pitanje koje je stiglo.
Hvala mnogo, znam - dodala je Paula.
Ja bih se složila sa gledaocem. Drago mi je. Ja sam srećna kad je Vladimir srećan. On je doneo tu odluku, nimalo nije glup, svesno bira devojke. Što se tiče Paule, ona je iskrena, to je privuklo Vladimira. Paula se sređuje sada, srećna je, ja sam uvek za ljubav - istakla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimire, zašto misliš da si bolji od Mišela? - glasilo je naredno pitanje.
Gledalac gleda iz svog ugla, možda je to Mišelov fan. Osim kada je polje narodne muzike u pitanju, bilo koje polje, istorija, nauka, fizika, mislim da sam bolji od njega. Samim tim govorim da sam bolji od njega u tim poljima. Da li je bolji čovek, to drugi treba da kažu. Po mom mišljenju, samo je na polju narodno muzike bolji od mene. Za sva ostala polja mislim da sam bolji od njega, možemo da se okušamo - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.