AKTUELNO

I dalje je voli!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje pročitao Jovani Tomić Matoroj.

Kako si mogla da budeš zaljubljena u Rialdu, voliš Sanju, pa da budeš sa Žanom, pa imaš se*s sa Monikom? - bilo je pitanje.
Očigledno, ne znam da li sam ikada rekla da sam zaljubljena u bilo koju! Sviđale su mi se, da. Žana mi se svidela i privlačila, i Rialda na početku, jedina ovde je hemija. Volela sam Sanju u tom trenutku. Nisam prestala da volim, ali am ulazila u odnose, kao i ona. Jedina greška je što sam sve govorila kako mislim i osećam - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se Rialda sviđa, odlepila sam, ali nisam zaljubljena jer nemam povratnu reakciju. Kako je Fran zaljubljen u Minu, a voli Paulu? Za sve ovde situacije podržavate! Volela sam kao Boga Sanju, je*ala sam se i ovde i van, sve što sam rekla za Sanju optuživali ste me, a bila sam u pravu! Iz ljubavi i kompleksa, sam vam pokazala - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je što su me povezivali sa Rialdom, jer uvek gubim prijateljstvo! Ona me ni jednog trenutka nije zagrlila ni prišla. To što se meni ona sviđa, to je moja stvar! Trebala sam da se foliram i lažem. Ne volim Sanju, veće su mi simpatije prema Rialdi. Ja sam odlučila da verujem i u Sanjine laži koliko sam je volela. Nikad njih dve nisu bile prijatelji kao što sam ja i Kristina. Sloba im se udvarao...- rekla je Jovana.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga