AKTUELNO

Miljana poentirala!

Voditelj Milan Milošević je i ovog četvrtka došao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sa zadrugarima pogledao one najzanimljivije klipove. Naime, emisija "Gledanje snimaka" često unese nemir i pometnju u Belu kuću, a mnogima ne bude dobro kada na zadrugarskom televizoru ugledaju svoja lica, i ni malo prijatne razgovore koje su vodili sa pojedinima. Naredni klip koji su zadrugari pogledali, bio je vezan za  odnos Filipa Cara i Sanje Stanković koji su na žurki bili i te kako bliski.

On je hteo da se poljubimo te večeri, ali ja nisma želela, jer nismo čisti u glavi, niti ja želim da srljam. On je rekao da smo krneuli nekim krivim putem, on je sada normalan, i ovakav mi dogovara. Družimo se, sprdamo se, a ja sam mu samo dala do znanja da neke stvari ne treba da radi, jer nama skandali ne trebaju. Pričali smo, kada je bo radio, da i kada bismo ušli u neki odnos, bio je sa dve cure... - počela je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam pijan, ovde sam zaronio u pivo. Ja bih voleo započeti nešto - smejao se Car.
Mogu da kažem da me ne zanima, ja njene teme neću da komentarišem - rekla je Matora.
Iznervirala sam se, a ona je sada rekla da je hteo da je poljubi, a to sma htela d aiskoristim kao tajnu. Car je takav, on sve muva, ne znam šta ljudima nije jasno - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinjavam se za danas, ali eto, stvarno se osećam dobro. Sanja je stvarno lepa i zgodna devojka, volim da se zagrlim sa njom, i stvarno sam sada u glavi dobro! Mogu da potvrdim sve, ja sma hteo da je poljubim - dodao je Car.
Mislim da se ons eća svega, i trezveno izgleda na ovom klipu. Mislim da bi svaku, pa i Sanju, vidi se po njegovom ponašanju, znam kako čeka ulaske neke. Milica mu se sviđa više od Sanje, ona apsolutno kao što kaže neće da se za*ebe, zato sada razmišlja. Kolo sreće se okreće. Meni je on interesantan, ali večerašnje ponižavanje Mine, meni je to strašno - dodala je Miljana.
Kako ću ja, kad ne mogu da ostanem imun na neke stvari! - pravdao se Car.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga