AKTUELNO

Nema više sredstava za pravdanje.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji s zadrugari imali prilike da vide, ticao se razgovora Maje Marinković i Vladimira Tomovića oko njenog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, na istoimenom klipu, Janjuš je prokomentarisao kako ne voli d aje vidi uplakanu.

Ja stojim iza svake reči, jesam ga volela kao Boga, i to stoji, ali sma i obrazložila zašto ga više ne volim, vi sve znate, tako da nema potrebe da vam objašnjavam - rekla je Maja.
Meni se ovo ne dopada, maju boli što vidi da se Janjuš sada hladi, i ravnodušan je.Može i da je posavetuje, da dođe do mog kreveta, više mu ništa ne smeta oko nje. Ja znam da on veruje da će njoj biti bolje, i siguran sam da Čorba treba da daje još veći gas, da vidimio kakve Maja ima limite - dodao je Tomović.
Nije istina - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ti moraš da znaš da se sve snima, i to je slika koju ljudi ovde grade - ubacio se Tomović.
Ti si meni rekao da me poznaješ - dodala je Maja.
Maja bi dala sto dvadeset pet Čorbi za jednog Janjuša - dodao je Tomović. .

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da su mi ostali neki repovi, prošlost, ali ja njega više ne volim - objašnjavala je Maja.
Meni nije dobro kada vidim ove klipove, a kamoli njoj - smejao se Tomović.
Dolazimo do kontradiktornosti kod maje, a meni danas kaže da se hladi od Čorbe. Ja sa njom više pričam o janjušu nego o Čorbi - dodao je Đedović.
Hvala Vladi što je ovako odgovorio, ja ne želim da on kaže neke stvari, jer se neke stvari nikako ne bi poklopile. On je video da ja sa njim pričam iskreno,a više mi čak nije ni žao - dodao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga