AKTUELNO

Razvezala jezik.

I Jovana Tomić Matora je odlučila da se obračuna sa Mišelom Gvozdenovićem na glasanju za najumišljenijeg zadrugara.

Ja jesam umislila da ima penis i rekla Mišelu da će ga p*šiti, a on je rekao da će on doći kod mene u kraj i da ću ja njemu to raditi. Retko koji muškarac mi je pretio, ali ti koji su mi pretili, znate gde živim, gde imam kafić, ja nemam problem da se pobijem sa muškarcem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad nisam pretio. Ti si meni rekla da ću p*šiti k*rac u Železnik, a ja sam se nadovezao da ću doći i p*šiti - odgovorio je Mišel.
Ne, nije tako bilo. Rekao si videćemo ko će kome i da ćeš doći u Železnik, prvi si pomenuo mesto. Umišljen si kada su žene u pitanju da možeš da glumiš mangupa, da se unosiš u facu, a ustvari si p*čkica, koja ćuti Miljani. Baš si pokazao da si muškarčina. Moja Svetislava je sigurno veća od tvog polnog organa. Mišel prvi iz tog razloga - dodala je Matora.
Da, p*čkica sam - prokomentarisao je pevač ironično.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugo, najviše mrzim kada neko priča da je normalniji od ostalih nas ovde, da je neki nivo, a plače za honorar. To je i Monika - nastavila je Tomićeva.
Ne možeš ti bez mene, što me baš uvek ti prva, baš si slatka danas - odgovorila je Monika.
Isto tako ne mogu da zaboravim šta je Jovana pričala na početku rijalitija. Nije bitno da li je neko k*rva, nego kakav je čovek. Sada mi je drago kakvi si sad sa Stefanom, prvi deo mi se nije svideo. Ne navodim te, ali imaš tu crtu. Maja me je sinoć iznervirala. Nas dve smo sada u korektnim odnosima, za razliku od pre. Ali ona je takva, ko je prihvati, prihvati je. To su moje tri osobe - zaključila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.