AKTUELNO

Reper odmah odgovorio.

Vladimir Tomović dao je završnu reč i glasao za najumišljenije osobe u kući:

Foto: TV Pink Printscreen

Sada će vam vođa oduzeti malo vremena. Stanje u kući je užasno, da se prvo osvrnem na to. Mene je navela Aleks... kada je ona u pitanju, dala je sebi za pravo da pere kosu i spava za vreme sastanka. Ja nisam umislio da sam obrazovaniji, ali sam za većinu ljudi ovde izmislio struju i to mogu da vam dokažem od pola sedam danas, ko god hoće da se nadmeće sa mnom - počeo je Tomović.
Ti sada ne prihvataš kritiku, ali ja imam prava da ti kažem šta hoću - dobacila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mnogo umišljenih osoba ovde. Prvo moram da navedem Nenada Aleksića, to ću da poredim sa tim što si pogubljen i emotivno nestabilan. Bio si psihički ruiniran. Ruina od čoveka. Svaki put u duelu si bio poražen, a umislio si da si gornji - rekao je Tomović.
U pravu si, ali kada čoveka zamolim za nešto, nikada nikome nisam uzimao porodicu u usta. Maksimalno poštovanje sam imao prema Nadici, a prvi sukob počeo je kada me je nazvala Fifi - branio se Ša.
Tebe je Tara tako prvo nazvala i time dala za pravo. Tvoja supruga još nije bivša, moram da ti to kažem. Mnogo puta si oponašao moj dijalekt i aludirao na mesto odakle sam došao, ne postoji šansa da to ne bude sa uvredljivom namerom. U jednom momentu si mislio da je tvoj greh manji, pa si govorio "Kakva je žena koja ne može da stane iza svog muškarca?" - nastavljao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao u trenucima kada sam se družio, kakvo god to druženje bilo... Samo da mi je rekla na bilo koji način da će me ostaviti. Nikada nisam rekao da moja žena nije u pravu, ja poštujem njenu odluku, nemam prava ni da joj kažem izvini - pokušao je da se opravda Ša.
A imaš li potrebu da joj se izviniš? Kako nemaš prava onda? Ja sam ti verovao jedino kada si rekao da si izgubio sve ni zbog čega. Znači, ti si oskrnavio idealan brak - čudio se Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća osoba je Mišel. On je umislio da može osobu poput mene da nazove lažovom, zato što sam izneo svoje mišljenje. Ja sam ti dokazao da si ti to sve samo umislio. Inače mislim da si najbolji pevač u kući. I treća osoba neka bude Danijel, iz ličnog sukoba. Dao je previše sebe u sve ovo, dao je sebi za pravo da iznese tvrdnje, ne mišljenje, nego tvrdnje za mene. Umislio si da sebe odmah možeš da staviš u isti rang sa mnom - nastavljao je Vladimir svoje predavanje.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga