AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a Miljana Kulić je ustala kako bi prokomentarisala navode Nadice Zeljković da je više iritira Tara Simov od Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se naglašavam! Šta vam je, bre, idioti!? Što se tiče Nadice, mislim da igra rijaliti, ne verujem da je toliko skrenula i prolupala, ali samim tim da joj je igra u rijalitiju preča od onoga što je bilo pre dve, tri sezone, u sezoni u kojoj sam i ja bila i nervirala sam se. Cele situacije kada se setim ja se naježim, mislim da je ona stavila ulogu, vidim da je zaboravila da ima dete i da je majka Kije Kockar, mislim i da se neutralna osoba koja je gledala Zadrugu 1 smeje zbog ovoga. Svi smo prisustvovali tome, svaka situacija mi se vraća, sve mogu da ti prepričam šta je bilo. Ovo komentarišem ili da je debelo skrenulo, da joj treba psihijatar, ili da igra rijaliti, ali više mislim da igra rijaliti, ali mi je nejasno da igra rijaliti, prvo zgazi ćerku i ljude koji su je podržavali, a onda ustane ovde i kaže pozdrav za kijevce, ona ide po kući i peva ,,A ona samo puca, puca", ja gledam i ne verujem! Ona je najveći i skriveni Lunin fan- izjavila je Miljana.
Ma, nemam pojma, ja čujem tako da peva, pa i ja krenem, ja ne znam izvođače - pravdala se Nadica.
Ona nije prepoznala Kiju kada je išla nova pesma - ubacila se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš li da kažeš da je takva majka, da nije prepoznala glas svoje ćerke? - bio je šokiran Đedović.
Ovi svi iz keca mislim da se suzdržavaju, a meni je glupo da sa 60 godina trošim energiju i da ja nekome nešto dokazujem šta mislim, a šta ne mislim, ja sam se oslobodila i ne želim da se sećam bola! Ne želim! - ponavljala je Nadica.
Možda je ona došla da nam ispriča nešto drugo, možda su nas obmanule - bio je sumnjičav Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

DEtaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga