AKTUELNO

Šok!

Emisija ,,Pitanja novinara" je u toku, a zadrugari odgovaraju na vruća pitanja predstavnika. Sledeći je bio Vladimir Tomović, koji je objasnio kako je na njega uticao poziv sa porodicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako sam se ponašao, jer sam previše povezan sa majkom i bratom, misli su mi iz njih, drago mi je da majka izgleda dobro i da nije smršala kao zbog prošlog rijalitija, ipak su to godine, a ja se igram sa sobom, ali i sa njom, jer puni 71 godinu. Često nisam obazriv prema njoj i njenim godinama, jer ne znam koliko ona može da podnese - rekao je Tomović.
Kako komentarišeš to što su rekli za Paulu?
Čuo sam, nisam čuo da je mama nešto rekla, ali rekao je ono što sam ja znao. Oni su svi bolji od mene, znao sam da će tako nešto da kažu, nisu oni konfliktne osobe, znaju kakav je moj temperament, nadam se da je to njihov stav * objasnio je Vladimir.
Zanima me tvoje mišljenje, kako reaguju na to što si imao odnose u tuš kabini?

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega bih demantovao da sam imao seksualne odnose sa Paulom u tuš kabini, jeste to blaga, ne blaga, nego uvreda za mene... Suština problema je da sam ja mnogo puta olako uzeo u usta i pomenuo moju majku kao osobu poput kakve želim da imam ženu sutra, krupne reči sam izgovarao kada je ona u pitanju, to je moj san i ideal da imam ženu kao moja majke, to je i bacanje ljage na nju. Bilo koja žena neće biti ni bleda senka moje majke. Malo sam ja rastrzan između ne znam ni ja čega, ove vetrometine, malo me je pojelo ovo! - govorio je zadrugar.
Zašto se krijete iza parava? Da li postoji nešto čega bi se stideo?
To je pitanje na koje ja nemam odgovor, nije prikladno da se snimaju naša tela kako se snimamo, jeste me gledali samog, i eventualno... DObro, bilo je situacija, ali imamo tu pogodnost da budemo u hotelu, ali eto, od ponedeljka ćemo biti u kući, gde nećemo moći da improvizujemo paravane.. Ona se kaje za ono što je uradila, ja sam u ovom odnosu čist. Pogrešio sam, šta da kažem, ne mogu kao neki ovde, da napravim grešku kao neki, pa da se svađam ovde - objasnio je Vladimir.
Od utorka su sve učestalije vaše ljubomorne svađe, koji su razlozi zbog čega se to događa?
Sa mnom je teško i samnom se teško izlazi na kraj. Umesto da gledam iz nekog ugla, lepšeg ali ja sve zameram, nisam neko ko će sa njom da se svađam, nisu to svađe zapravo, sa njene strane bude varnica, sa moje strane naiđe na zid, ja se svađam ćutanjem. Ona je još mlada, ne mogu da je oblikujem onako kako želim, ne znam da li ću imati snage za sve ovo, brat mi je lepo rekao da budem dostojanstven, kakav god odnos sa imamo, da sam nasmejan sa njom i da dođe do trzavica, da budem čovek prema njoj - objasnio je Vladimir.
Niti si nasmejan, niti si vedar Tomoviću - dobacio ej Đedović.
Problem je kada dođem za crni sto i budem nemoćan, gde sam navikao da ako nisam dominantan, onda sam bar ravnopravan, a ja strepim od komentara - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se kaješ, jer deluje kao da se nešto dešava kod tebe? Kao da pokušavaš da se izvučeš iz cele situacije?
Ako kažem da se kajem, ispadam neki slabić, a svi znamo sa kakvim stvarima sam se nosio ovde. Ja ću da kažem da za ovih deset dana,sam, ne pokajao, nego osetio loše. Poiražen sam, ne kajem se što sam sa njom, ona je čista kao sunce sa mnom u odnosu, ali jednostavno kajem se jer sam dozvolio da se ovakva osuda, bez ijedne ružne reči izgovorene, pljuju po njoj! - govorio je Vladimir.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga