AKTUELNO

Žestok start!

Raspodela budžeta je u toku, a naredni zadrugar kome je Kenan Tahirović dodelio isti, bio je za Nenada Lazića Necu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako si loš glumac, sa lažnim suzama. Ne volim folirante, jako si ozbiljan folirant. Loš si čovek, pokušavao si da me zavadiš sa Čorbom, a nisi došao ni da mi kažeš izvini - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Aleks i Janjuša. Cenim vas, nadam se da ćete završiti u vezi, jer vidim pozitivne promene, i verujem da ćete i ovde završiti skupa. Janjušu sam zamerio na početku, jer me na radiju oblatio, ali posle sam ga upoznao, i shvatio da je to bila za*ebancija. Pismo je neko bilo, Car ga je čitao. Sada smo dobri, stvarno ga cenim. Aleksandra znaš da si me nervirala, ali dosta sam promenio mišljenje, znam da si zaljubljena - dodao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Miću, imali smo taj konflikt, gde ti ja ništa nisam ospovao, a ti si meni psovao mrtvu majku, i oept sam se ja tebi izvinio, a ti meni nisi. Cenim te kao čoveka, bez tebe ovaj rijaliti ne bi bio to što jeste, cenim te, ali mislim da bih se popi*ao po nekim stvarima da sam ti dao veći - rekao je Tahirović.
Kristijane, tu si svakome da pomogneš, a dok sam bio napolju, čuo sam tvoju izjavu, gde si rekao da te za to briga. To je bilo iste noći kada sam izašao, i dobio tu dojavu. To je bilo nakon dva sata od saznanja - rekao je Kenan potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sećam se, ja jesam rekao da si mrtvo puvalo samo, ali to ne - dodao je Gulobović.
Nema veze, pogledaćeš klip, tako se zove klip - nastavio je Tahirović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga