AKTUELNO

Ne želi dramu!

Naredna tema u emisiji "Pretres nedelje" bio je odnos Anđela Rankovića i Nataše Radan. Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu.

Tebi prija ovaj odnos? - pitao je Milan.
Da - odgovorio je Anđelo ironično, pa nastavio:
Samo ova linija (na stolu) mi je problem, samo nas to sprečava da se spojimo - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno, ja Nataši lepo kažem da možemo da imamo okej odnos, ali ćemo opet doći do toga kada ću morati da je iznap*šavam, a to ne treba ni njoj, ni meni. Samom tom pričom dovodi u pitanje da se naš odnos poteže. Lepo sam joj rekao, normalan odnos i to je to. Ne želim da se moji drugi odnosi kvare zbog komunikacije sa njom. Bude li se to dešavalo, skloniće se od mene i to je to. Ja sam samo želeo da nemamo tenziju, ali ona je očigledno takva. Ja znam sve šta će ona sad da kaže. Preko glave mi je to da se dovodi u pitanje što ja to radim. Ona nije normalna. Nema pravo da mi bilo šta zamera - istakao je Ranković.
Ja stvarno ne radim ništa da ugrozim bilo koga. Apsolutno se ništa ne dešava, neće se dešavati. Meni je samo u glavi to što je još malo ostalo do kraja, razmišljam samo o životu napolju. Evo, kazaću nešto iskreno. Sve i da postoji neka šansa da budemo nešto napolju, ja prvenstveno iz svog ugla ne bih želela to - rekla je Nataša.
Šta ti izjavljuješ? Da li ti slušap sebe? Ja sam debil - iznervirao se Anđelo.
Ja na njega ne gledam kao na početku, stvarno - dodala je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Bogu - prokomentarisao je Anđelo.
A što ti njega promeniš, da li je to osveta? - pitao je Đedović.
Ja njega ne diram, ne svetim mu se - pravdala se Nataša.
Nataša je sada sela tu zbog Teodore, jer joj to smeta. Kao da namerno bira taj odnos da ga čika. rekao joj je Anđelo sinoć ili da ga pusti na miru i budu normalni ili da ga čika i da se posvađaju. Ona se smeje i kao ne dira ga - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog puta stvarno ne radim ništa namerno - pravdala se Nataša.
Nataša meni očima dobacuje svaki put kad se nešto desi između Sandre i Anđela, ali neće Sandru da uvredi - otkrila je Ermina Pašović.
Sad će Sandra da ispadne loša zbog ovog odnosa - zamerio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako sam ja odlučio. Neću da imam svađu sa Natašom, da ne bih imao tenziju. Biram da imam svoj mir u glavi. Imaću tako što ću imati normalan odnos. Neka sedi tu ako želi slobodno, ješćemo kremiće, pričaćemo. Neću da imam tenziju da slušam kako mi dobacuje. Biram mir - pričao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.