AKTUELNO

Tenzija raste!

U toku je porodični sastanak, a zadrugari polemišu o međuljudskim odnosima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika je neko ko je juče doživeo ovde od svojih zemljaka jako loše udarce, a to je Car koji je bezosećajan i ima jako ružnu narav, i ona za njega treba da bude prva na spisku, i da joj bude tu kao bivši dečko i drugar i Neca se sada pronašao, ali zašto? Ja kada se posvađa, sa njom, ja joj se izvinim i ona uvek može da dođe u pab, a i kada smo u svađi ja joj ipak priđem, i budem tu za nju! - dodao je Kristijan.
Naravno da ću da se pronađem, jer znam da vam se žalila! - rekao je Neca.
Car konstantno kada dobija na kocki, ne seti se pravih prijatelja koji su mu pomogli i ponaša se jajarski, a kakav je prema Moniki, takav je ispao i prema meni i Vladi i jako je bezosećajan, a ja sam mu davao za kocku, a on piće jedno nije kupio! Ja sam mu sinoć uzeo piće i flašu, samo da bih ga ponizio, evo sinoć sam dobio i podelio sa Anđelom jer kada dobijate na kocki, onda platite i piće i sve se vrati. Car jeste džek, ali pred devojkama, ali tu notu da automatski bude džek nema, i razočarao je mene i Vladimira sinoć i je ne volim mangupiranje i mafijanje u prazno. To u ogledalo, jelke i fikuse i na baterije, meni je toga dosta, on ima jako lošu notu, počevši od Monike preko nas. Odnos u pabu, konstantno se ostavljaju ambalaže koje su potrošene, Čorba je aljkav, ali razumem, dok drugi ljudi svašta donose i ostavljaju i morate da znate da ja pet puta dnevno čistim, i nemam problem sa tim, ali morate da me poštujete. Samo vas molim da budete takvi da sa sobom počistite, rekao bih za Anju da samo dođe i izmrvi, a onda ustane i ode i nema osećaj da skloni. Od Mišela ništa ne očekujem, i kad mu kažem to je katastrofa jer se zaucao tako i ne prihvata nikako, kao i Aleks koja je pričala kako nije došla da čisti, a Kristijan može koji je izgrađen, on je došao u Zadrugu da za vama čisti đubre - rekao je Kristijan.
Ja sam neko ko uvek očisti, a samo se nama priča a kada sređujem sve tada niko ništa, i ja znam da mi ne ostavljamo i da nismo takvi! Vi ne znate koliko puta sam ja za vama očistio, i sada ispada da samo mi prljamo u pabu i da samo nas dvoje ulazimo - dodao je Cvele.
Mene nije sramota, i sapun će oprati sve sem vašeg obraza! Šta bistre radili da trebate leba nekome da date - zaključio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga