AKTUELNO

Sasuo joj sve u facu, pa je razočarao!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, bilo je za Paulu Hublin.

"Zar imaš prava da očekuješ da Vladimir bude fer prema tebi, a ti nisi bila fer prema Franu, godinu dana si lagala da si ga volela?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam glumila, ja sma bila slična kao što sam sada, zato je rekao da ja mogu da trpim neke stvari do neke granice. Ja sam bila super prema njemu, on zna iz svog primera. ja ne mogu da glumim da nekog volim, ili da sma zaljubljena. Ja mogu da glumim samo da mi je svejedno, ali ovo drugo ne. Ne znam kada sma prestala da ga volim kao dečka, posle je sve bilo povuci potegni. Fran nema veze sa mojim i Vladimirovim odnosom. Uvek su obe strane krive, jedna više, jedna manje. Ljudi nisu isti u odnosima, tako da, ja ne gledma ljude kroz to kakvi su bili prema drugima, zato očekujem da neko bude fer - dodala je Paula.
Sve je u pravu - odbrusio je Fran.

"Rekao si zbog Paule da je najveća greška, da nisi hteo se*s? Pominjala se i neka podrška, pa si zbog toga ušao u vezu sa njom?" - glasilo je pitanje za Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Garantujem životom da ja i Paula nemamo zajedničku podršku, mene to ne zanima, neću vam se napolju javljati, niti pričati sa vama. Sa mnogima sma posle Stanije komunicirao. Sada imam jogurt, nekada sam imao mleko. ja sma neko ko ima veću podršku nego svi ovi parovi zajedno. Ja nikada nisam imao ovakvu podršku, a ako je to zbog Paule, onda ne treba da je imam. Kada je ona u pitanju, ja nikada nisam rekao da sam zaljubljen, a ako osetim da jesam, reći ću. Isto kao i za to da je volim. Prošle sezone sam rekao i Mini da je volim. Ovakvo njeno ponašanje vodi ka tome da prestaje da mi se sviđa. Ako mene neko podržava zbog veze, odmah kažem nemojte i ne zanimate me. Ja nisam Paula. Ona ima svoju prošlost, ja svoju. Ježim se od zajedničke podrške - govorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Simoć sam doživeo jednu situaciju, kada mi je Čorba pijan rekao da je video moju majku na sekundu, i bio je spreman da je nacrta, jer joj pamti lik. zamislite kakva je to žena, ona mu je sada pred očima - nastavio je, setivši se porodice.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga