AKTUELNO

Sve joj sasula u facu!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, bilo je za Sandru Rešić.

"Stefanu si rekla da je Jovana sa njim samo da ne bi bila sama. Da te podsetimo Jovana je bila sama do 22 godine. Zar misliš da bi takva lepotica sa takvim manirima i čistom prošlošću treba plašiti da ostane sama?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to rekla više puta, da je naglo počela da se breca kada sma joj rekla da pokazuje da je sada zbog Stefana, jer ovde ima nekog. Bila je slabija, i sada je pokazala da je jača, a dokazala je da je slaba kao ličnost i da se ku*či jer ima leđa. To sam rekla i Stefanu i njoj. Ovo je bio kontekst, i to je i dalje moj stav, jer se čuje, ima stav, ona je od Nove Godine progovorila. To nije slučaj, možda sam u krivu, dobila je m kada je ušla u vezu sa nekim. Ona je jako pametna, jer zna da Stefan uživa dozu strahopoštovanja, jer njemu ne može svako da priđe, takav je, i ima to dobro zna, i delimično koristi kao štit kada ima neki komentar, i da ga kaže glasno - rekla je Sandra.
Nije tačno, ne iz straha! Sa njom sam se ja lično najviše svađao - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega ne računam, jer sam sedela tu. Ti se jesi plašila Đedovića, i nisi se svađala kao drugi ljudi. Prema Rialdi je to bilo loše, ti se nisi svađala sa Vladimirom onako kada su bili napadi, kao što si se svađala kada si se smuvala sa Stefanom. Za 4 ipo meseca se nisi svađala sa Vladimirom, a onda jesi kada je došao Stefan - dodala je Sandra.
Ja sma tada branila nešto što je bilo moje, iz poštovanja. Da sam ušla sa dečkom, ili da sam od početka imala nekog, ja bih bila ovakva - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričam o tim stvarima. Ovoj raspravi kraja nema. Moj stav je taj koji sma rekla! - dodala je Rešićeva.
On mene jeste vređao, mene briga za ostatak stola, ja sam branila sebe, htela sam da čupam Erminu - nastavljala je Jovana.
Ja tebe slušam, ali neću da slušam priče koje veze sa mozgom nemaju. ja ne branim Vladimira, sli si postala glasnogovornik od kada si ušla u vezu sa nekim, a da si bila takva od starta, veruj mi da bi mnogo bolje prolazila i s apitanjima i sa svim - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi, toliko sam nakupila svega, 10 meseci mi je malo. ja nisam slaba, nego sam bila najjača kao individua ovde - dodala je misica.
Nije mi jasno da neko kaže da je svoju vezu sa Lukom branio sam! ja kada volim idem sama, i boli me ku*ac šta će ko da kaže! Poklekla si svojim osećanjima, ja sam ti rekla bravo ta to - rekla je Rešićeva.
Ma neka sma i lisica sto puta! - dodala je misica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga