AKTUELNO

Smatraju i da će se uskoro smuvati.

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Vladimiru Tomoviću.

Da li si odustao od Paule jer ti se ipak sviđa Milica Kemez? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Smejem se Kristijanu, ne pitanju. Ne želim uopšte da odgovaram na ovo. Ovo što već govorim danima, mesecima, moj osećaj. Govorim u datom trenutku po osećaju. Ja nemam prilike sa Milicom da pričam jer je ona stvorila neki zid, žao mi je što nemam prilike, mislim da bi bilo drugačije sada da čuje šta imam da kažem. Gledajući iz nekog ugla koji nije pristrasan, kada svedočim situaciji između Cara i nje, osećam pokajanje... Do njenog mišljenja mi je stalo, jer sam ja taj koji je pogrešio. Tek sada kada gledam iz trećeg lica odnos sa Carem vidim svoj greh. Žao mi je što sam bio onakav u datim trenucima. Žao mi je što nemam zdrav odnos sa Milicom Kemez. Ona mi je možda jedna od osoba najbližih srcu u ovoj kući - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je odnos sa Paulom u pitanju, ima mnogo tu zavrzlama. Ja možda nisam dorastao ovakvom odnosu, nemoguće mi je ovo što se dešava. Ona mene ne razume... Da je to najveći problem u našem odnosu... Verovatno nije imala priliku da ima ovakvog muškarca, koji je principijalan kao ja - dodao je Vladimir.
Ljudi misle da ćete biti napolju zajedno - dobacio je Đedović.
Milica nije devojka zbog koje bi me bilo sramota. Milica zna da joj mislim bolje od 90% kuće - istakao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno nisu jednostrane emocije. Vladimir ima specifičan odnos prema Milici. Vidi se da Vladimir ima žustrije rasprave sa njom kad se iznervira. Tu su umešane neke stvari koje ne može da kontroliše. Obostrano je, nije jednostrano ništa u tom odnosu. U trenucima kada se smuvao sa Paulom, ja sam bio siguran da se između Milice i njega nešto dešava. Svi smo očekivali da uđu, ne u vezu, ali bar bližu komunikaciju. To se nije desilo zbog ovoga sa Paulom - rekao je Đedović.
Ja se slažem sa Đedovićem, sve sam rekao sad Kariću. Ovo nije od sada, ovo je sve od spolja stavka... Paula je tu samo paravan - dodao je Lepi Mića.
Ja sam ovo pričala i na intervjuu pre. Oni se posvađaju, posle odmah pričaju. Milica mi je pre par dana rekla da ne zna da li se Vladimir sprda, da nije sigurna u njegove namere - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste svi bolesni. Da li ste normalni? Ja nisam očekivala od njega ništa. Neću ni sa kim da pričam ništa - pitala je Milica.
Milica sada ovako reaguje jer čuje da Bora psuje - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.