AKTUELNO

Sve vreme je poklapao.

 U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se razgovora Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića o Rialdi Karahasanović, i njenom nuđenju novca za duks, koje Stefan nije hteo da uzme.

Trebalo je da se otarasi toga, da joj da, verovatno bi smirile strasti između njih. Nudila mi je tih petsto dinara, ali ja nisam želeo da učestvujem u tome - pričao je Karić.
Rekla sam, čim bude zalagaonica, da ću prvo duks da založim - rekla je Rialda.
Uopšte nisam mislila na to. Nije mi palo na pamet ni duks, ni Rialda. Svakako je dobro da je ovim ta priča završena - rekla je Jovana.
Ništa nije završeno, priča je tek počela - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije rekla, nego je on shvatio. Mi smo htele čak i na četiri dela da se deli - rekla je Jovana.
Prebaci mi da se ja i ona bolje razumemo, da znam šta ona želi. Sad je njoj krivo što ona nije razumela - rekao je Karić.
Te iste reči sam ja isto trošila. Ona produbljuje priču. Ja ispadnem budala zbog njih. Kad god sam razgovorala sa njom, rekla sam joj da radi kako srce kaže - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni dao duks, i ja sam ga založila i završila sa tim - nastavila je Ljubisavljevićeva.
još sam danas i video i neke poruke od Čorbe. To je bilo pre mene. Ne bih voleo da budem deo ovoga, jer još gore, te pare nije ponela da potroši - rekao je Karić.
To je bilo pismo, i te neke gluposti je pisao - pokazivala je poruke Jovana.
Ja sam od tih para napravila dve hiljade dinara - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga