AKTUELNO

Druže se i prija im.

 U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se ležanja Sandre Rešić u zagrljaju Anđela Rankovića na garnituri.

Ja to tako ne gledam pričala sam sa njom. Ona je meni rekla da tu ne postoji ništa, da se druže od početka tako, udaljili su se u neko vreme, i ja joj verujem - govorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo mi izgleda klip. Meni prija da pričam sa njom, kao i njoj. O njoj mislim sve najbolje, jer stvarno pričamo o raznim temama. Ne želim da njoj bude neprijatno. Kapiramo se. U boljem smo odnosu, jer njoj sad više prija, umorila se od svih drugih priča. Što se mene tiče, lepo mi je, cenim je i poštujem - pričao je Anđelo.
Slatki jesu, nemam protiv. Vidi se da ti prija, ali morate da budete realni, Maja je bila stavljena na zub, onda moramo prema svima isto - rekla je Ana.
Ti si uporedila mene sa Majom kojoj smo napravili pakao? - dodala je Sandra.
Ja nikada nisam rekao da mi se ona dopada u tom smislu - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je fer kada imaš tako da kažeš šta god ti se desi, napolju, nego da ugovarate priče, sednete na sedamnaest stolica, a onda Rešićka ustane i kaže kako se druži sa Anđelom - govorila je Matora.
Meni se rijaliti ne batira na tim pričama. Te stvari me ne zanimaju. To nema veze sa Anđelom ni sa bilo kim ovde. Pričali smo ako se potegne tema, to se nije desilo, prisniji smo, pa šta. Družimo se. Apsolutno imam pravo - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga