AKTUELNO

Drama na početku emisije!

Voditelj Darko Tanasijević je upravo ušao u Belu kuću, a to je znak da "Nominacije" upravo počinju. Nakon što se pozdravio sa zadrugarima, on je dao reč i prvom zadrugaru koji će birati između Sanje Stanković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je ovo neodlučno, teška je nominacija. Za sinoć sam bila spremna, međutim sinoć su se neke stvari dogodile. Što se tiče ličnog odnosa sa oboje, nemam zamerke, korektni su prema meni, normalan odnos. Što se Sanje tiče, ne poznajem je dovoljno, jedino joj zameram komentar na moju sprdnju. Rekla sam da su kao porni*arke - rekla je Zorica.
Vi se i operišete da izgledate kao por*o zvezde! - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nekih drugih stvari... - nastavljala je Zorica, nakon čega ju je Rialda prekinula.
Ne može mene neko u takav koš da stavlja! Ja pričam za sebe - vikala je Karahasanovićeva.
Pokupile ste estetiku po*no zvezda. Profesorke niste, kustosi niste. Kad budete imale hit, tada ćete biti zvezde i pevačice - nastavljao je Đedović.
Moj utisak o Sanji i sada ovde u kući, za koliko sam ja tu, shvatila sam da je napravila neke greške, a sada je našla utočište i sigurnu luku, da je niko ne dira iz Rialdinog društva, jer Rialda srčano brani svoje prijatelje. Što se tiče Cara, on je umišljeni Muhamed Ali, svako ogledalo je njegovo. Zna da bude zanimljiv, ali i naporan i opširan - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo spšektakularno, a napravili ste ku*varluk! - dodala je Rialda.
Sanju šaljem, ostavljam Cara - rekla je Zorica za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga