AKTUELNO

Zadrugari surovo iskreni.

U toku su nominacije, a Branislav Radonić Brendon naredni je komentarisao potrčke:

Car je kvalitetna ličnost, ali mu moraš postaviti tačan limit, ja sam ga limitirao i sada super funkcionišemo. Mislim da je i bolji van. Sanju ne gotivim, ali je ove godine bolja, jer nema Matoru da je podržava u svemu. Za Sanju govore da je devojka iz kataloga, ali ja to ništa nisam video. Ume da bude ku*va u duši, meni je iritantna, sad je i fina, kakva ume da bude. Ali je to zato što nije ispule da izmanipuliše nijednim muškarcem ovde. Nominujem Sanju. Ima najlepšu zadnjicu, ali sam video njeno lice pre operacija - iskomentarisao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa njima u korektnom odnosu. Mislim da Car sebi nekada previše dopušta, psuje nekome majku, pa se buni kad mu neko pominje sestru. Nemam šta previše za reći, poslaću Cara u izolaciju, jer me pecka u poslednje vreme, pa imamo te neke sukobe - odlučio je Fran.
Ti mene peckaš, ja tebe nikada - dobacio je Car, pa otišao u pušionicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Sanje. Na prvi pogled deluje nafurano, a zapravo nije. Spremna je na sve, to je to što mislim o njoj. Ostavljam Cara, našao mi se tu - odlučio je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Sanje. Blatila me je na sva usta, što ja nisam zaslužio, ali smo sada, da kažemo, okej, korektni. Voleo bih da tako i ostane. Neću da dužim sada... E, što se Cara tiče, biću opširniji. On je meni postao najbolji drug, posvađao sam se i sa Vladom zbog njega, zbog čega sam i izgubio honorar. Ljudi su mi van slali klipove gde me je spominjao, tako sam ga i primetio. Ne znam kako da ga definišem, ne želim da ulazim sa njim u bilo kakvu raspravu. Mislim na njega i kad na sebe ne misli. Njegova majka me voli, to sam i čuo. Da sam bio loš prema njemu, sigurno me ne bi gotivila. Svestan je svojih grešaka i sam. On ima dobru dušu, nije lukav i sebičan, ali je malo iskompleksiran. Nominujem Sanju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga