AKTUELNO

Nije štedela reči.

U toku je raspodela budžeta, a Anja Todorović kao ovonedeljni vođa, naredni srednji budžet dala je Rialdi Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali i srednji za Rialdu i Kenana. Vi ste par, svakako da ćete imati. Kenan je stvarno dobar dečko, i fin je i kulturan. Samo mi se ne sviđa situacija sa Teodorom, ali eto, kada se pokrenula ta priča o Rialdi, trebao si da prekineš komunikaciju. Jer sam i ja imala situaciju. Videla sam Rialdu u sebi, iako ti nisi bio kriv u tvoj meri. Ovo ti je bilo za nauk. Mislim da si je baš zavoleo, vidi se emocija prema njoj, videlo se koliko ti je bilo teško kada se ono desilo. Prvi put si delovao iznervirano, tako da iz mog ugla, jaku emociju si pokazao... Ja sam Cveletu rekla da upada kada me neko napada, a sada smatram da je bolje da se suzdržite u tim situacijama - govorila je Anja, pa se obratila Rialdi:
Rialda kada napadne, to se sve trese! Ti si temperamentna žena koja se bori za sve svoje. Osobe koje te imaju za prijatelja, njima si izuzetno lojalna. Sve smo videli, svaka tebi čast kada ulaziš tako u konflikte. Ja takva nisam, ja bežim od svega. Svaka čast na tome, u nekim situacijama možda trebaš malo blaže da odreaguješ, ali dešava se. Nemam loše mišljenje o vama, gurajte do kraja, kao Maja i Alen - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Milica. Ona je osoba sa kojom sam ja imala najveće svađe, ali eto, imale smo neke sukobe zbog svega sa Borom, iako je to bila neka spdnja. Smatram da ne treba da se dobacuje ako smo to nešto rešili. Iako nisam taj dan kada su bili klipovi, iznosila svoje mišljenje, jako je ružno da nekoga tako vređaš, da ponižavaš i ostalo. prokomentarisala si moje oblačenje, rekla si da sam jao Brenda - rekla je Anja.
Ja sam rekla da si kao porcelanska lutka, meni se samo ne sviđa kako se oblačiš. ja sam jedina koja ti je rekla da si kao ovca. Nisam se ja petljala sa tvojim momkom, nego ti sa mojim - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Onaj dan kada sam ti rekla da mi je teško, ti si mi se smejala sa Carem - dodala je Anja.
Ti u svemu vidiš zlo neko - dodala je Milica.
Ja da sam htela ja bih se podbadala, ti me ne bi sprečila, ali pošto nisam slobodna, ja se neću podbadati. ja sam smatrala da ako smo rešili, ne treba da bude nastavaka - govorila je Anja.
Pa svi su rekli da ličiš na Brendu, a jedino si mene napadala - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga