AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno.

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a zadrugari trenutno polemišu o Anji Todorović i njenom odnosu sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, pa su ušli u sukob jer je on zbog njenih priča ispao nasilnik.

Ne znam šta praviš koji ku*ac, kakva crna svađa? Jesi debil? Ono što sam rekao da si me prevarila, na osnovu toga što si rekla da sam te gurnuo - govorio je Cvele.
Desilo se u smislu da smo se sbvađali. Rekla sam da sam dala loše poređenje. Svađali smo se na terasi, ali nije hteo da me prenese preko terase, niakav pokušaj ubistva nije bio - rekla je Todorovićeva.
Ovim što pričaš apsolutno potvrđuješ ono što si i pre pričala. Devojka pričala kako nije tako mislila, i sad ustane i kaže... - ljut je bio Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi me tukao, držao si mi ruke, pa su mi masnice izašle. Držao si me jer sam histerisala - rekla je Todorovićeva.
Da te pipne neko, izaći će ti modrica. Ispadam debil ovde. Nisi svesna šta pričaš - dodao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ispirčala tu njihovu svađu, i nije se potrudila da objasni. Ako nije imao nameru, onda si trebala da kažeš - rekao je Brendon.
Nismo rekli za majicu da se zakačila za gelender - složili su se Anja i Cvele.
Nije nasilnik, nije hteo da me udari nikad. Posle te situacije, nismo imali takve svađe - nastavila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anja, šta sam ti izgovorio u taaletu vezano za to? Koja je bila tvoja rečenica? Rekla si da si to radila da bi mene proverila. Možda si htela namerno i sa Borom. A u diskoteci kad smo bili, nisi htela da dođeš kod mene, i sedela kod Danijela, pa se smejala i rekla da ti više tamo odgovora - pričao je Cvele.
Rekla sam zbog štikli, stolica je tamo bila visoka, nisam imala tu nameru koju kažeš - branila se Anja.
Njegovo nabacivanje, mislio sam da on neće izaći tako rano, imao sam dve solucije. Ili će on izaći pa će biti ovako, ili ću ja, pa će se oni zbližiti. Naravno da bih je pustio. Tražio bih da se vratim onda ovde - rekao je Cvijetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je bio u četvrtak klip, on je rekao da čeka da se desi, pa sam ga pitala na moj manipulatorski način da mi kaže - pričala je Anja.
Znaš kakav je njen manipulatorski način? Odmah okrene na porodicu - rekao je Cvele.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga