AKTUELNO

Izvinjavali su se, pa zaratili.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Filipa Cara i Frana Pujasa, i njihovog poslednjeg sukoba.

Nisam ga napao, što se tiče mene, ja sam završio s tim. Smetali su mi tih par situacija, za Paulu, pa Vladimria, ali mislim da ne treba više da se pecam na te provokacije - govorio je Car.
Njemu je zasmetao moj komentar za Vladimira, a i on je nešto komentarisao, pa je rekao sam da ste se razvalili kao kante. To je bilo moje mišljenje - rekao je Fran.
Moguće da ja imam lošu reakciju. Bilo je više situacija, izvinjavam ti se. Meni Fran nije simpatičan, ali u nekim stvarim mislim da nije iskren - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno sam iskren bio. Nisam se smejao jer te Mina napala - pričao je Fran.
To nije mangupluk, ti si sebe uvukao u tu situaciju, od nemoći okreneš se Franu. Ne možeš da staviš tačku gde ti hoćeš. Pričaš da si mangup, pa kad jesi, ideš na vojsku - rekao je Đedović.
Znači trebamo da sedimo i ćutimo. Evo pi*ke smo što smo atakovali na Frana. Je l' bi bio zadovoljan da se mi pobijemo ovde? Shvatio sam da je to tako - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga