AKTUELNO

Ništa da uradi kako treba.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Nenada Lazića Nece i Monike Horvat, i razloga njihove poslednje svađe.

Posle žurke, Ana i ja smo popili, i hteli smo da spavamo u Filipovom krevetu, malo smo se sprdali, a Monika je spavala, a bila je taj dan u nekom rastrojstvu. Ujutru sam prešao u svoj krevet, a ona je pričala sa Carem. Monika je rekla da nije mogla da spava, ponašala se prema meni odvratno, stavila mi ruku na usta, imala neki stav, govorila da nisam pravi prijatelj. Danijel je slagao da sam je pljuvao kod Kristijana. Ona mu ispričala svoju verziju priče - govorio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ovog ne sećam toliko. On ima ružnu osobinu, ja nisam osoba koja je loša pa za tri sata sam dobra. Treba mi dan, dva, tri. Naravno da mi smeta neko ko priča do osam ujutru. Zato sam ustala nervozna, pa sam na Anu krenula. Neca se umešao, a niko ga nije ništa pitao. On je jako loš prijatelji ja sam se distancirala od njega. Kad mu kažem da se skloni, on ide za mnom. Ja apsolutno neću više, svakako stvara negativnu energiju - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se sa Brendonom posvađam, nije stresno, nemam potrebu da ga udarim, više šou pravimo. A Neca jako uvredljivo govori, previše je mlad, ne zna da ceni neke stvari. Mora da zna razliku u ophođenju. Ja se sklanjam od ljudi koji u meni izazivaju najgore. Mene si izgubio i kao čoveka i kao prijatelja - nastavila je Monika.
Ja sam provalio da on krade, Matora ga pitala što je stavio toliko mirođije, a on je rekao da sam mu ja dao. Ja volim kad je neko snalažljiv, ali mora da radi to pažljivije - pričao je Čorba.
Ja slobodnije Necu iskritikujem, i uđem u sukob, jesam gruba ali ne znam drugačije. On meni uvek odgovori, ali nikad ti ne bih rekla da mi popušiš ku*ac, moraš da biraš reči. Ali ti se potpališ kad uđeš u raspravu, nikad neće da prihvati savet, drzak je i bezobrazan. Nemoj da budeš baba tračara - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno je neotesan i bezobrazan, a on koristi svoje godine - dodala je Nadica.
Oni ovde ništa nisu videli dobro, samo loše govore. Svi kažu da se vratim s početka kakav sam bio. Mene grize savest, ja nisam pokazao ništa dobro ovde. Hoću da probam da izgladim odnose. Najviše me iritira Čorba - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga