AKTUELNO

Rešio da raskrinka sve do srži!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Marka Đedovića.

"Koja je razlika između Lune i Tare?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je gora, a jedina sličnost je što su obe ljubavnice. Tara nije nijednu ružnu reč izgovorila niti će za Nenadovu suprugu. Tara je reagovala dobro na te stvari, tako da je tu odgorna razlika. Tara se ne je*e pored te žene, ne žvalavi se, ne jaše se... Drugačiji je osećaj kada je fizičko prisustvo ovde. Ogromna razlika u svemu tome, i ja ne mogu da verujem da je nekom palo na pamet... - počeo je Đedović.
Sloba je sve najgore govorio za Kiju - ubacio se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

I Pa dada da ustane da kaže najgore stvari, to ne daje za pravo nekome ko je sa njim da govori ružno o toj osobi. Tu je razlika, jer je neko go*no u celosti, a neko napravi sra*e, pa bude go*ance. Videli smo mi gore stvari za tu osobu, ručno zadovoljavanje pored oca, majke. Svrša*anje pored oca, kontrolišem se da ne kažem mnogo gore stvari - nastavljao je Đedović.
Razlika između njih dve je to da Luna u prvoj sezoni nije imala Marka da je savetuje. Ona to nije imala u prvoj sezoni - govorila je Ermina.
Jadna si, sedi jedan! Ja sebe vidim kao drugačiju, ja sa njim nisam ušla u odnos dok nisam saznala da se razveo. Tek nakon toga, i ja sam formalno ljubavnica... Ermina govori kao da mi nije Đedovića, a ja njega nikada ništa nisam poslušala - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga