AKTUELNO

Bezuspešno se pravdala.

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, izazvalo je lavinu komentara za Crnim stolom. Pitanje je bilo upravo za jednu od najglasnijih učesnica Bele kućeMaju Marinković.

"Ako ti je u planu da se poigraš sa Janjušem, maknis eod njega, da se Aleks smuva sa njim?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam htela da se poigram sa njim, to mi nije bio plan. Neću u vezu sa njim, jer ja ne bih dozvoljavala druženje i komunikaciju sa njom, zato se ne poklapaju te stvari - rekla je Maja.
"Janjuše kralju, šta ona tebi treba da oprašta, ti njoj trebaš?" - bilo je pitanje za Janjuša.
Nema šta, to je samo prebacivanje i čisto vađenje, da bi ona nešto dokazala, kako sam ja nešto uradio, pa kao može i ona. To je samo zato tako, ja znam kako laže, patološki laže. Jutros mi je rekla kao da sam se opet sje*ao jer sam se pomirio sa njom - počeo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoj teret nosim na leđima, ja sam rekla da neću da uđem u vezu! - pravdala se Maja.
Ja sam pričala sa Majom, i rekla mi je da ga voli, a rekla je da neće da bude sa tobom jer je mislila da si ironičan, i jer bi je Taki ubio. I dalje te voli kao Boga! Malopre kada je Janjuš dobio pitanje za ili nju ili Aleks, odgovorio bi drugo da ona nije bezobrazna! Ona treba da bude manja od makovog zrna - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam plakao danas, ona nije plakala. Pitala me kao da li me je sramota jer sam legao pored nje, a ja sam rekao da mene nije sramota jer ja nju volim, i jer sam je voleo. Mene nije sramota da kažem to, a onda na pitanje da li je nju sramota da dođe pored mene posle svega, ona nije ni odgovorila. Ne može ona mene da ucenjuje da li treba da me bude sramota, a ove godine, za razliku od prošle, ništa nije sramota. Kada sam rekao da je ne volim, kada su bila pitanja? Što se tiče ovog pitanja, ovo je čisto pranje!

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga