AKTUELNO

Ne želi da bude deo svadbe!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje bilo je postavljeno za Marka Janjuševića Janjuša.

"Da li ćeš na dan svadbe poželeti da matičarka i mlada zamene mesta?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šanse, juče sam, kada sam legao pored nje jecao, i shvatio sam sve što se desilo, jako ružna slika mi je bila pred očima. Šta sam sve uradio za ovu osobu, sve mi se... ostavih ženu zbog čega? Da mi se sve ovo dešava, i taj Mensur, nemam ja ništa protiv njih... Kakve su to scene, da na kraju dođe ono najgore što postoji, neće se desiti sigurno. Ja sam bio iskren kada sam govorio da sam tu devojku zavoleo. Mene je bilo blam njenog blama. Neko će sutra reći, ženu ostavi... - rekao je Janjuš.
Žena je ostavila njega! Šta je on radio sa Ivanom Šošić! Videla je žena da je nepopravljiv slučaj. Ne mogu... Ja Aleksandru neću da vređam, tri meseca sam mogla bez njega, mogu do kraja! Sad ne želim da budem matičarka, odustajem sada. To bi bia čista ironija da ostanem tu - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna stvar, što se tiče Aleks... Da sam hteo da teram inat ja bih ušao u vezu sa nekim. Ja sam rekao da moje emocije nisu raščišćene, borio sam se sa tim, na kraju sam rekao da u toj borbi nisam mogao da izdržim. Ja Aleks nisam govorio da ćemo ući u vezu i kada je bilo da li smo se poljubili. Da sam hteo, mogao sam da teram inat. Danas sam u drugom odnosu sa Aleks, videćemo šta će biti - dodao je Janjuš.
Što se tiče svadbe, ja ću biti gost, ali neću praviti neke situacije - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga