AKTUELNO

Lepo joj je u vezi.

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Stefanu Kariću.

Da se ugase kamere na pola sata i da moraš sa nekim da provedeš vreme, koja devojka bi to bila? - glasilo je pitanje.
Pa, sa Jovanom. Želim da se nadovežem i na prethodno pitanje, ja nekad prevrnem očima kad Jovana nešto komentariše, ali nije istina da je ne podnosim - dodao je Karić, a Milan je pročitao pitanje Mini Vrbaški:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je drago što se Fran ne meša u tvoje svađe i što je tu uz tebe i brine o tebi? - glasilo je pitanje.
Naravno da mi je drago, ja kad imam konflikte, ne volim da se moj partner meša u te stvari. Ne želim da on toliko lično doživljava moje sukobe, ja mogu da se izborim. Drago mi je što je svaki tren tu, daje mi pažnju... On ovakav nije bio ni sa Paulom, pruža mi više nego njoj, to je s razlogom - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da se mešam kada se svađa sa Filipom, to treba da reše. Jedino kada je vređa... Možda ona situacija ispred prodavnice sa Vladom što je bila... - istakao je Fran.
Ja njega ne želim da petljam u te stvari, dosta je imao stresa i problema kad je bio sa Paulom, takve stvari ne treba da ima sa mnom, to njega ne treba da zanima, niti da to lično shvata. Bitno mi je da je tu u trenucima posle svađa - nastavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi treba još da izgradimo poverenje, ali se nadam da će naša veza opstati - dodao je Fran.
Bitno je da se veza ne forsira, takve veze uspevaju - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne forsiramo ništa, meni je lepo, i on treba da izgradi poverenje u mene, jer sam ja bila loša prema njemu - zaključila je Mina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.