AKTUELNO

Pokazali kako!

Tokom komentarisanja klipova Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, došlo je vreme da posle svih komentara zadrugara, komentar da i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu ja da zaboravim neke stvari, ja imam emociju i dalje. Jesam ja pogrešila dosta, ali ja mislim da je Janjuš sada iskren, ali sada neke stvari govori zbog drugih. Nemam ništa protiv Aleks, žao mi je što sam je izvređala, i izvinula sam joj se. Niko neće moći da zameni ono što je na klipu. Jednostavno ja ne smem da se bunim, niti da komentarišem odnos nje i njega - rekla je Maja, pa pokazala kako ju je Janjuš pipao po grudima.
Ne verujem u ovo što priča, ona nikada nije iskrena - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ti nisi bio iskren danas, pogotovo za naš odnos u izolaciji. Ti si meni rekao ispod pokrivača neke stvari, ja sam ga pitala za Aleks da li je zaljubljen u nju, a on je rekao da jeste, ali onda je rekao da se šali. Pitao me je zbog čega sam uradila stvari sa Mensurom i Čorbom i da su oni meni bili paravan za bežanje od njega. Ja najbolje znam kako će se Janjuš ponašati. Bili smo bliki ispod pokrivača, grlili smo se i to je to - rekla je Maja.

Onda je Janjuš pokazao kako su se njih dvoje grlili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga